Tüm gücünü kullanmış mı oluyor bu sahneye göre? Kaido tam güç dalsa Yamato'nun daha çabuk paket olacağı aşikar bana göre.
Tüm gücünü kullanmış mı oluyor bu sahneye göre? Kaido tam güç dalsa Yamato'nun daha çabuk paket olacağı aşikar bana göre.
Zoro nasıl savaştıysa Sanji'de o biçim savaşır. Sanjiyle Zoro arasında hiç bir fark yok. Jinbei geldiğinde de senin gibi konuşan çok gördüm ben zamanında hepsi sus pus oldu sende yakın zamanda sakinleşirsinYamato'nun Ulti'ye uyguladığı tarifeden zaten Uçan Altılının kendisine rakip olamayacağı belli. Orada komutanların bir görevi var Queen festival düzenliyor King iletişimi ve emir komuta zinicirini sağlıyor falan. Siz gidin Yamato'yu getirin diye yollayacak hali yok Kaido'nun. Uçan Altılıların ne düşündüğünü önemli değil sonuçta Yamato'yu getiremeyeceklerini hepimiz biliyoruz. Yıldız Üyelerle savaşma hakkı verebilmek için göndermiştir Kaido. Mantıksız konuşmuyorum siz gerçekleri kabul edemiyorsunuz. Sanji 30 dakika Kaido tutabilir mi, onunla haki çarpıştırabilir mi? Ben hiç sanmıyorum.
Ee zaten Zoro Kid ve Law'dan güçlüYamato bırakın zoroyu kidden lawdan güçlü belkide
Zoro ile Sanji arasında gayette fark vardı ve her zaman olacak. Sanji fanları hariç herkes bunu kabul etmiştir. Tayfa içi dengelerde hep böyle oluyor zaten. Jinbei geldiği sırada Sanji ve Zoro power up almamıştı daha o yüzden mantıklı bir söylemdi. Fakat Yamato başka bir seviyede karakterini sevmem ama Kaido'nun kızı bu boru değil. En güçlülerin yapabildiği kral hakili saldırı kullanabiliyor. Bu onu bir üst kademeye sokuyor. Yamato ve Zoro > Sanji. Bence gerçekleri kabullenmeye başla.Zoro nasıl savaştıysa Sanji'de o biçim savaşır. Sanjiyle Zoro arasında hiç bir fark yok. Jinbei geldiğinde de senin gibi konuşan çok gördüm ben zamanında hepsi sus pus oldu sende yakın zamanda sakinleşirsin
Ah ahEe zaten Zoro Kid ve Law'dan güçlü