Eğer fan servis karakterleri almıyorsa Zoro, Robin ve Nami niye tayfada?Önümüzdeki bölüm yaşanacaklar:
Eğer fan servis karakterleri almıyorsa Zoro, Robin ve Nami niye tayfada?Önümüzdeki bölüm yaşanacaklar:
Meyvesi farklı bir şey çıktı diye şu ana kadar başardıklarının hepsinin itibarsızlaştırılmasına karşı çıkıyorum ama ben. Konuya ilişkin fikrim Luffy meyvesiz de o seviyeye gelir olurdu ama. Meyvesine vereceği vakti vücuduna verirdi, alet kullanmayı öğrenirdi vs.Son rakibine kadar zaten Kata dışında çok ilah biriyle karşılaşmadı ki. Dikkat ettiysen Roger'a hep o ligin adamlarını saydım. Yoksa Impel Down 6. seviye adamın kanlısı dolu, bir sürü korsan biçmiş.
Dedi ve yorumunu bıraktıdediğim gibi yine bomboş bölüm. Yorum yapmaya gerek yok.
iyi forumlar.
Üçlü ayrı zaten ama yeni üçlüye alismak lazim luffy ve tayfa güç olarak ayrı dünyanin insanlari artıkÜçlü değişmez boşuna hayallere dalmayın.
İlla ki öyledir ama meyvenin oynayacağı rolü görmedik daha tam belli olmaz.Meyvesi farklı bir şey çıktı diye şu ana kadar başardıklarının hepsinin itibarsızlaştırılmasına karşı çıkıyorum ama ben. Konuya ilişkin fikrim Luffy meyvesiz de o seviyeye gelir olurdu ama. Meyvesine vereceği vakti vücuduna verirdi, alet kullanmayı öğrenirdi vs.
Öyle.Luffy'nin peşinden her zaman Zoro ve Sanji gelecek işte.Dedi ve yorumunu bıraktı
Üçlü ayrı zaten ama yeni üçlüye alismak lazim luffy ve tayfa güç olarak ayrı dünyanin insanlari artık
Luffy'nin oynayacağı rol belli ama. O güç seviyesine her şekilde gelecek. Meyve anahtar görevi görmeyecekse dediğim gibi olur.İlla ki öyledir ama meyvenin oynayacağı rolü görmedik daha tam belli olmaz.
Üçü de başlangıçta böyle değildi. Gayet derin ve güzel hikayeleri var. 2 yıl aradan sonra Oda efendi bazı şeyleri bozdu.Eğer fan servis karakterleri almıyorsa Zoro, Robin ve Nami niye tayfada?
Kaido'yu şuan meyvesiz yenebilir miydi saf hakiyle? Zaten hakiden yana geri kalır yanı yok fazla.Luffy'nin oynayacağı rol belli ama. O güç seviyesine her şekilde gelecek. Meyve anahtar görevi görmeyecekse dediğim gibi olur.