Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anime efektine mi kapıldın bilmiyorum ama saldırısının çapı bu kadar. Sağ altta ve sol panellerde yıkılmakta olan kaleyi görebilirsin. Harabeleri dağıtmış o kadar.

Bu ise devamı, tepeyi traşlamış o kadar her hangi bir şeyi yok ettiği yok. Şu saldırının her hangi bir top seviye karaktere etki edeceğini de düşünmüyorum.

Bıraktığımdan beri 2.5 yıl olmuştur ama şimdi kontrol ettim 973te bırakmışım Kaido'nun Momonosuke'nin boğazını sıktığı bölümde. Bu bölümleri okudum.
Küçümsenecek bir şey mi bu feat peki? Şu saldırı birçok karaktere etki eder. Luffy'nin ifadesine bak nasıl da şok olmuş sürekli şen şakrak gezen adam bu. Shinobu kurtarmasa kim bilir ne olurdu oradakilere.
 
@II. Invictus 'u bilmiyorum ama ben seni hedef almadım usta sen kendin geldin bana, ben ortaya sallayıp eğleniyordum öyle. Usta ayıp etmiş gibi sana.
Bir şey ayıp ettiğim yok kimseyi hedef almadım.:( Bi de bilmiyorum yazmış ya...
Kışkırttın sende ama beni etiketlediğin video ile. Birde mesajlarında iki de bir King'den bahsederken bilerek en zayıf en güçsüz sağ kol diye vurgulaman var. Sende az değilsin hocam.
Sen niye üstüne alınıyorsun canım benim ? :ehe: Gerçekten üzüldüm ama şimdi he.Videoya çok takılma zaman zaman kendimi de alaya alıyorum.
Tam uygununu bulamadım ama...
Haydeee...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık