Kid düşük-orta zorlukBak sana bir kıyak yapayım. Git King vs Kid aç, Kid'in kazanma ihtimali yok. Bak herkese yapmam bu iyiliği.
Kid düşük-orta zorlukBak sana bir kıyak yapayım. Git King vs Kid aç, Kid'in kazanma ihtimali yok. Bak herkese yapmam bu iyiliği.
Vay be Kid'e karşı bile anket kazanamıyor mu? @King 'in bedbaht durumunu anladım şimdi adam bize sövse hakkı.Kid düşük-orta zorluk
Yok kırılmadım problem değil biraz kafam attı sadece. King fanları olarak zor günler geçiriyoruz malum.Sana karşı bir şey değildi benim yaptığım geyik.Gerçekten üzüldüm alınmana.Her ne kadar sana karşı özel bir şey değilse bile kırdıysam özür dilerim.
Keşke @RedTeroR ve @Millennium Wizard alınsa.Onların gözyaşlarını çorba niyetine içerim.
Fanları? Senden başka fanını görmedim.Yok kırılmadım problem değil biraz kafam attı sadece. King fanları olarak zor günler geçiriyoruz malum.
Sanji vs Kid artık sanji kazanır.Mavi alev olmuş kaynakçı alevi metalleri kağıt gibi keser valla affetmez.Bak sana bir kıyak yapayım. Git King vs Kid aç, Kid'in kazanma ihtimali yok. Bak herkese yapmam bu iyiliği.
King cracker level Luffy'e kaybettikten sonra karsisina ne gelse boşVay be Kid'e karşı bile anket kazanamıyor mu? @King 'in bedbaht durumunu anladım şimdi adam bize sövse hakkı.
Kid sadece King'e karşı kazanabilirmiş ben de yeni öğrendim.Sanji vs Kid artık sanji kazanır.Mavi alev olmuş kaynakçı alevi metalleri kağıt gibi keser valla affetmez.
@Montana gelme oyunlarına aramıza girmeye çalışıyor.Sanji vs Kid artık sanji kazanır.Mavi alev olmuş kaynakçı alevi metalleri kağıt gibi keser valla affetmez.
Kid net kazanır. Killer vs King açılırsa biraz çekişmeli olabilir.Bak sana bir kıyak yapayım. Git King vs Kid aç, Kid'in kazanma ihtimali yok. Bak herkese yapmam bu iyiliği.
Dikkatleri magma - Kaido ikilisinden başka yöne çekmeye çalışıyor yaşlı kurt.@Montana gelme oyunlarına aramıza girmeye çalışıyor.