Oğlum bir şey demiyorum ya kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz.Yav koca dağı eriten ateş magma kadar sıcak değil mi yani? Reis kusura bakma ama bazen harbi inatçılık ediyorsun. Bardağı taşıran sizsiniz ben değil.
Nereye yok edemiyor tepeyi? Unutkanlık var herhalde sende. Gerçi doğru ya spoilerdan takip ediyordun seriyi. Böyle bir yorum yapmana şaşırmadım.Kinemon’un kestiği saldırı Akainu'ya ne yapacak? Ne abarttınız daha tepeyi yok edemeyen ya da kasaba içinde sıktığında bir sokağı zar zor yok edebilen çöp bi saldırıyı.
Fevri yıldız Capori daha uygun olur .dMegastar Capori.
Bir sen birde Invictus üzerime oynuyorsunuz deminden beri gaza gelmem normal değil mi. Yok bahaneler üretiliyor yok sözlük hatası yapıyorsunuz yok dua edin şimdiden falan. Ulan Kaido'yu sevdik be Big Mom'ı değil ki ölene kadar dert çekelim.Oğlum bir şey demiyorum ya kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz.
Sen bize yükseliyorsun biz de ona karşılık verdik. Bize kızacağına böyle bir şey varsa git Oda'ya kız ben mi yazdım seriyi? Adam ateşe veya magmaya geberiyorsa benim suçum mu?Bir sen birde Invictus üzerime oynuyorsunuz deminden beri gaza gelmem normal değil mi. Yok bahaneler üretiliyor yok sözlük hatası yapıyorsunuz yok dua edin şimdiden falan. Ulan Kaido'yu sevdik be Big Mom'ı değil ki ölene kadar dert çekelim.
Haydeee ben kimsenin üzerine oynamıyorum.İhale niye bana kaldı yaBir sen birde Invictus üzerime oynuyorsunuz deminden beri gaza gelmem normal değil mi. Yok bahaneler üretiliyor yok sözlük hatası yapıyorsunuz yok dua edin şimdiden falan. Ulan Kaido'yu sevdik be Big Mom'ı değil ki ölene kadar dert çekelim.
Biraz canım sıkkındı zaten sana patladı gibi oldu neyse kapatalım bence bu konuyu bölüm çıkınca görürüz kim haklı kim değil. Sürçülisan ettiysek affola.Sen bize yükseliyorsun biz de ona karşılık verdik. Bize kızacağına böyle bir şey varsa git Oda'ya kız ben mi yazdım seriyi? Adam ateşe veya magmaya geberiyorsa benim suçum mu?
Nereye yok edemiyor tepeyi? Unutkanlık var herhalde sende. Gerçi doğru ya spoilerdan takip ediyordun seriyi. Böyle bir yorum yapmana şaşırmadım.