Bu konularda hassastır capo öyle bir şey yapacağını sanmam. Yanlış anlaşılma olmasın dostum?Şey değil mi ya ? Benim teoirimi paylaşmak isteyip video yapıp kaynakça göstermeden kendi videosu gibi paylaşan arkadaş xd
Bu konularda hassastır capo öyle bir şey yapacağını sanmam. Yanlış anlaşılma olmasın dostum?Şey değil mi ya ? Benim teoirimi paylaşmak isteyip video yapıp kaynakça göstermeden kendi videosu gibi paylaşan arkadaş xd
Bolo Breath bile tek başına Akainu'ya kafa tutabilecekken birde o son moduyla Kaido etkilenmez zaten magmadan. Erken konuşmayın bence.Bolo Breath de vurduğu yeri eritip siliyor zaten. Magma derken sözlük anlamı olarak da hata yapıyorsunuz, magma ile ateş aynı şey değil. Magma erimiş kayaçlardan oluşan bir şey, Kaido kayaç mı kusuyor?
Erken konuşmuyorum ya mantıklı geldi bayağı yorumladım o yüzden. Big Mom'da düşerken lav gibi bir şeyler vardı çünkü. Siz gereksiz heyecan yaptınız ama, bahaneyi erken atıyorsunuz bekleyin doğrulansın.Bolo Breath bile tek başına Akainu'ya kafa tutabilecekken birde o son moduyla Kaido etkilenmez zaten magmadan. Erken konuşmayın bence.
Sen geç dalganı ama bu King'in tam bir dövüşçü olduğunu, ateş üzerinde yüksek hakimiyete sahip olduğunu ve Kaido ile benzer bir son saldırıya sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bizim dediklerimiz bahane değil gerçekler aslanım. Akainu'nun yamulduğu gün siz ne bahaneler üreteceksiniz çok merak ediyorum ama.Erken konuşmuyorum ya mantıklı geldi bayağı yorumladım o yüzden. Big Mom'da düşerken lav gibi bir şeyler vardı çünkü. Siz gereksiz heyecan yaptınız ama, bahaneyi erken atıyorsunuz bekleyin doğrulansın.
O aslanımlı maslanımlı konuşmalar da geldi. Kaido'nun ateş magma kadar sıcak mı bilmiyorum da sen magmadan fazla alevlendin gibi.Bizim dediklerimiz bahane değil gerçekler aslanım. Akainu'nun yamulduğu gün siz ne bahaneler üreteceksiniz çok merak ediyorum ama.
Yav koca dağı eriten ateş magma kadar sıcak değil mi yani? Reis kusura bakma ama bazen harbi inatçılık ediyorsun. Bardağı taşıran sizsiniz ben değil.O aslanımlı maslanımlı konuşmalar da geldi. Kaido'nun ateş magma kadar sıcak mı bilmiyorum da sen magmadan fazla alevlendin gibi.
Franky olmasa ölüyordu.Zoro düşse lavı kesip Musa'nın denizi ortadan ayırdığı gibi ayırırdı.
Kinemon’un kestiği saldırı Akainu'ya ne yapacak? Ne abarttınız daha tepeyi yok edemeyen ya da kasaba içinde sıktığında bir sokağı zar zor yok edebilen çöp bi saldırıyı.Bolo Breath bile tek başına Akainu'ya kafa tutabilecekken birde o son moduyla Kaido etkilenmez zaten magmadan. Erken konuşmayın bence.