Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyeyim ki, ne deyip demiyeceğimi bilemiyorum. Birde ara vermiş haftaya bölüm yokmuş. Peh!
 
Kaidoyu yenmek için joyboy olmak şart değil. Kaidoyu WB de Roger da yener. Ama joyboy da yener. Konu başka. Şuan kaidoyu yenebilecek kimse yok. Adam en güçlü. Onunla dövüşebilecek kimse de joyboy değil. Kaido bunun farkında. Doğal olarak bir gün yenilirse ancak joyboy yener diye düşünüyor. Çünkü kehaneti biliyor belli ki. Muhtemelen kehanete göre joyboy wanonun sınırlarını açacak kişi. Kaido da buna en büyük engel. Kaido düşerse ancak joyboy ile düşer. Doğal olarak kaido yenilirse luffynin joyboy olduğunu kabul eder. Tek sorun luffy kaidoyu 1vs1de yenmedi. Ama savaşı kazanmış olacak luffy.
 
Bu arada bölümde ''beni yenebilen kişi joyboy olacak'' diye geçtiyse Soda yine tutarsızlık yapmış, öldürecek kişi diye geçtiyse problem yok. Kaido'nun daha önce bir kaç kez patates olduğunu biliyoruz.
 
E aynı boşu Oden de attı ya. Ben yenemezsem kimse yenemez dedi. Oda'nın halt yemeleri işte. Çok kötü işliyor ya. Wano böyle olmamalıydı. :(
Belki Oden bilerek Rogerı ülkeye sokmadı. 800 küsur sene sonra Wanoyu kurtarıp kapılarını açacak kişi Joyboydur yazıyordur belki kitabede. Sonra Oden o kişi olmaya çalıştı ama baktı ki yenemiyor demek tam sene dolması lazımmış falan dedi. Çakal! Gözü joyboyluktaymış meğer.
Beyazbıyık da şimdi bıyıklarım ağırmış bu yaştan sonra joyboy olurum falan dertsiz başıma dert deyip gitmemiştir Wanoya. Ben ne olacağım la Rogerın oğlu olsun Joyboy demiştir. Her şey mükemmel bir kurgu aslında :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık