Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter bir sabrım var. Yaş oldu 28 sorumluluklarim var. Mangasıni yazamayan (hastalık, tercih, iham ve istek kaybı vesaire) mangakaya saygım var.
Bu adamın belli bir takvimi var manga ayda üç kez çıkıyor senede tatilleri düş 33, 34 sayı çıkıyor. Ulan böyle bir düzenin varken çıkacak bir sonraki bölümün temposunu nasıl tutturamiyorsun hiç mi kafanda oturamiyor artık?
 
Belki Oden bilerek Rogerı ülkeye sokmadı. 800 küsur sene sonra Wanoyu kurtarıp kapılarını açacak kişi Joyboydur yazıyordur belki kitabede. Sonra Oden o kişi olmaya çalıştı ama baktı ki yenemiyor demek tam sene dolması lazımmış falan dedi. Çakal! Gözü joyboyluktaymış meğer.
Beyazbıyık da şimdi bıyıklarım ağırmış bu yaştan sonra joyboy olurum falan dertsiz başıma dert deyip gitmemiştir Wanoya. Ben ne olacağım la Rogerın oğlu olsun Joyboy demiştir. Her şey mükemmel bir kurgu aslında :oleyo2:
Her kurgu aynı yere çıkıyor yalnız; WB hiçbir şey olmak istemiyor. Adam bi' neticesini kaldırsa tüm sorunlar çözülecekmiş ama kaldırmamış. Yine gıcık olmaya başladım bak. :flaugh:
 
Bu arada bölümde ''beni yenebilen kişi joyboy olacak'' diye geçtiyse Soda yine tutarsızlık yapmış, öldürecek kişi diye geçtiyse problem yok. Kaido'nun daha önce bir kaç kez patates olduğunu biliyoruz.
Konu kaidoyu yenmek değil. Konu wanodaki diktatör olan adam kimse onu yenecek kişi joyboy. Şuan o kişi kaido olduğu için kaido öyle diyor.
 
Whitebeard tamamen patlamış bir balon oldu bu bölüm itibariyle. Shanks Racon'nun kralını kesmiş resmen off offf...

Kaido benin yenen Joy Boy olur demiş. Bu kısım saçma bu adam 4-5 defa yenilmedi mi?
 
Kaido'nun joy boy'dan haberi ne zamandır var? Ayrıca kendi kehanetini biliyor ve zaten ölmeyeceğim deyip kendini defalarca öldürmeyi mi deniyor ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık