Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden de yazdim devasa yumruklar, taramalı uyanış saldırilari ya da kata gibi uyanış modlari vs. Ben o devasa kale kadar bekliyordum luffy kaleden de büyük yumruk yapmis. Dof kasabayi iplik yapmisti. Şaşıracak birsey degil ama görünümü meraklandirdi. Muhtemelen bu yumruk ile kaido GG, tüm gücünde bile belki GG olabilecek birsey gibi duruyor en azindan gücünün çogu gidebilirdi. Yetmezse 2.- 3.'de gelebilir bu kolay.

Yıldırıma inseydi o zaman problem olurdu. Bu daha bi luffy'lik hareket. Heralde oda batirmaz bu görüntüyü.

Kaido'nun olayi dogru olabilirdi. Zira roger, garp, shanks belki xebec gibiler meyvesiz ve zirveye oyanayan kisiler(di). Ama Op'da biliyoruzki dünyayi domine etmek için kk yeterli degil. Hükümeti sarsacak gücü olmali. Roger her ne kadar belki en güçlü olsa da o kadar gücü yoktu. luffy bunu elde etmeli haki+body olarak. Roger eger hasta olmasa daha da güçlü olsa bunu yine yapamazdi. Çünkü luffy gibi gerektiginde beraberinde hükümetle savasacak ülkeler arkasinda yoktu. Mihawk'in dedigi gibi luffy'nin diger bir gücü müttefiklik. Bu olmadan dünyayi domine edemessin.

O gun gelip raftel olayi dünyaya yayildiginda luffy'ler hükümete savaş ilan ettigi zaman op'ta yardim ettigi tüm ülkeler+korsan filosu gelicektir. Domine etmek budur. Aslinda bu savaş için bile op'a devam edilir. Bu arada shanks, BB vb. gibi yapilmasi gereken vs'ler, bu son savaşi düsününce çok ama çok basit kaliyor :)
 
Son düzenleme:
Adam olsaymış da açsaymış o deliği
Sana katılmakla birlikte, Garp'ı da anlamıyor değilim. Ömrünün büyük bir kısmını Denizcilere vermiş biri, torunu olarak gördüğü Ace vakasını bir kenara bıraksak bile; Dünya Hükumeti, Denizciler içinde yaşanan tüm pisliklere rağmen Denizci olmayı, kendisi pek kabul etmese de Kahraman Garp olmayı devam ettirmiş. Çünkü kendisi gibi olanların bu oluşumun içinde olması gerektiğini biliyor. Aksi durumda Denizcilerin Korsanlar'dan bir farkı kalmayacak.

Akainu ile olan meselesine gelirsek, orada Akainu'ya bir delik açsaydı Roger'dan bile Denizcilere zarar vereceğini biliyordu: Halk gözünde iki büyük sembol o savaşta yok olacaktı. Sembolden kastım Garp ile Akainu'nun kendileri değil, bulundukları pozisyon gereği halk ve diğer Denizciler nezdindeki konumları, anlam ifade ettikleri. Bu nedenle Garp, orada Sengoku'nun kendisini durdurmasına muhtaçtı.

Gönül istemezmiydi, oracıkta Akainu'yu öldürmesini; isterdi tabi ki de.
 
Allah için bu orochi kaç kere öldü. Öldürmeyeceksin madem niye surekli adama sayfalarca panel çizip öldü gösteriyorsun kardeşim!
 
Yok be ironi yapıyorum. İleride mutlaka öğreniriz ama. :D
Bir aydınlanma yaşadım şimdi büyük resmi anlatiyorum. Bu ara verdiği haftalar bunun hentaisi çiziyor anonim olarak yayıncı kuruluş falan herkes işin içinde Asil para burdan dönüyor bence yedirirlermi baskasina mümkün degil . Ben iptal yeterince op konustum :D
 
Ne Garp'ın ne de diğer denizcilerin bir Yonkou seviye olmadığını göstereceğine inanıyorum Oda'nın. Yakında Garp'ın da Roger'le olan mücadeleleri gösterilecektir umarım güzel flashbackler sunar Oda bize.
Garp, seri ilk oneshot çıktığında çizilen Luffy ile beraber 2 karakterden biri. Bu serideki yerini fazla hafife alıyorsunuz. Hiçbir yonkoudan aşağı kalacak adam değil.
 
Normal Shounen serilerde çocuklar ebeveynlerini daima geçer. Ama One Piece özelinde bu tersine işliyor. Ebeveynler daima daha güçlü kalıyor. Bkz.
Roger>Ace
WB>Weevil
Kaido>Yamato
Big Mom>Tüm çocukları

Bu çerçeveden bakınca;
Garp>Dragon bunda hemfikiriz zaten.
Dragon>Luffy olacak büyük ihtimalle.
Güç dengesinde öyle bir yerde kalacak Luffy. Yaşı genç daha gelişir diyecekler vardır ama meyveden ve yaşadıklarında dolayı dedesi kadar yaşayamayacak bence o yüzden zirvesi de şimdinin çok üzerinde olmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık