Tayfaya hoşbulduk.In the color spread, the Straw Hats are on the beach with dragon Momo
Tayfaya hoşbulduk.In the color spread, the Straw Hats are on the beach with dragon Momo
Yoo, öyle bir bilgi yok. En güçlü düşmanının adamına daha üstünlük kuramamış Roger. Garp olmasa işi yaştı, denizler Xebecten soruluyormuş. Zaten Garp bizzat dedi Roger şansıyla kral oldu diye. O şans da Garp işte.Beyazbıyığa gayette diş geçiriyordu. Beyazbıyığın en güçlü anılma sebebi tamamen meyvesiyle alakalı bir mevzudan dolayı.
Haklısın, bu bilgiyi Oden fb'sinde de işleyebilirdi. Gerçekten alakasız yerde öğrendik.Vivi'nin haftanın hangi gününde hangi renk donu tercih ettiği bilgisine sahipken, yıllardır merak ettiğim bir olayın daha anlamlı ve altyapısı hazırlanmış bir yerde açıklanmasını beklerdim. Tabii dolarım.
Ne Garp'ın ne de diğer denizcilerin bir Yonkou seviye olmadığını göstereceğine inanıyorum Oda'nın. Yakında Garp'ın da Roger'le olan mücadeleleri gösterilecektir umarım güzel flashbackler sunar Oda bize.Yoo, öyle bir bilgi yok. En güçlü düşmanının adamına daha üstünlük kuramamış Roger. Garp olmasa işi yaştı, denizler Xebecten soruluyormuş. Zaten Garp bizzat dedi Roger şansıyla kral oldu diye. O şans da Garp işte.
Ne Garp'ın ne de diğer denizcilerin bir Yonkou seviye olmadığını göstereceğine inanıyorum Oda'nın.
Adam olsaymış da açsaymış o deliğiDemek ki Garp burada laf olsun diye söylenmiyormuş. Sengoku Garp'ı tutmasa, bir delik de Garp açacakmış.
Adama bunlarimi soruyorlar yoksa fantezi databook mu çıkartıyor bu adamVivi'nin haftanın hangi gününde hangi renk donu tercih ettiği bilgisine sahipken, yıllardır merak ettiğim bir olayın daha anlamlı ve altyapısı hazırlanmış bir yerde açıklanmasını beklerdim. Tabii dolarım.