Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Süper Kahraman Filmleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Filmleri Nasıl Değerlendiriyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    170
DC'nin animasyonları gerisi beynimi çıkarıp izliyorum. Film bitince de beynimi geri takıyorum. Güzel aksiyon sahneleri oluyor.
 
Neyi biliyorsun ki :artiz:
---------------------------------------------
Batman filmi güzeldi, mesela son çıkan Örümcek adam filminden 5 kat falan daha iyi bir filmdi, daha güzel bir filmdi demiyorum çünkü yaptıkları nostaljiden hoşlanan insanlar filmi beğenebilirler gayet anlaşılır ama sonuç değişmez çok anlamsız bir konusu vardı neyse Batman filmi daha iyi olmasına rağmen 9 üzerinde bir puanı kesinlikle haketmiyordu ve almadı da, 8.5 da hak etmez gerçi ama geçelim buna rağmen Örümcek adam 9 üstü puan alıyor.

İşin özü @Historia gibi insanlar olduğu sürece bu filmler bitmez adamlar mantık istemiyorlar güzel grafik, güzel nostalji, ciyuvv ciyuvvv istiyorlar işte :ehe:
O kadar bu forumda övdünüz izleyeceğim Batman kötü çıkarsa yakarım ama :D
 
Ben severek izliyorum. En sevdiğim kurgusal karakterleri büyük bütçeli prodüksiyonlarla beyaz perdede görmek büyük keyif. Senaryolar da çizgi romanlara kıyasla daha derli toplu oluyor. Marvel Studios çok nadir tökezliyor zaten, çoğu zaman belli bir standartı korumayı başarıyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık