Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Süper Kahraman Filmleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Filmleri Nasıl Değerlendiriyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    173
Anime ve mangalae şu an niye popüler ise ı yüzden fazla seviliyorlar, komik, heyecanlı aynı zamanda karmaşık da değil.

Watchmen de çok iyiydi, çizgi romana sadık kalınca iyi oluyor. Bu arada amazon prime olanlar The Boys izlesin o da çok güzel .

Batman fena değildi bu tarz başka DC filmleri çıkarsa izlerim muhtemelen ama öyle heyecanlanarak beklemem. Onun dışında marvel filmlerine yönelik hiç heyecanım kalmadı artık, konusu değil ama dizilerinide izlemedim Loki dışında. Eğer Dr Strange'in yeni çıkacak filmi için dizileri izlemiş olmak gerekirse gider youtube'dan özetlerini izlerim uğraşamam bütün o dizilerini izlemekle. Süper kahramanlara yönelik beni heyecanlandıran The Boys ve özellikle Invincible kaldı, tabi onlarda film değil.

Marvel'ın çogu filmini izledim ama şahsen beni yavas yavaş sıktı.2010-2020 arasında patlama yapması çok normaldi çünkü yapılmayan bir şeyi yaptılar ve kendi alanlarında çığır açtılar ama şahsen Loki dizisini bile bitiremeyip son çıkan 5,6 filmini izlemedim.

Onu bilmiyordum ama efsane komedisi vardı bence :D
Neyi biliyorsun ki :artiz:
---------------------------------------------
Batman filmi güzeldi, mesela son çıkan Örümcek adam filminden 5 kat falan daha iyi bir filmdi, daha güzel bir filmdi demiyorum çünkü yaptıkları nostaljiden hoşlanan insanlar filmi beğenebilirler gayet anlaşılır ama sonuç değişmez çok anlamsız bir konusu vardı neyse Batman filmi daha iyi olmasına rağmen 9 üzerinde bir puanı kesinlikle haketmiyordu ve almadı da, 8.5 da hak etmez gerçi ama geçelim buna rağmen Örümcek adam 9 üstü puan alıyor.

İşin özü @Historia gibi insanlar olduğu sürece bu filmler bitmez adamlar mantık istemiyorlar güzel grafik, güzel nostalji, ciyuvv ciyuvvv istiyorlar işte :ehe:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık