Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046: Raizo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 148 33.6%
  • Orta

    Kullanılan: 103 23.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 190 43.1%

  • Kullanılan toplam oy
    441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro king'in lavını en güçlü saldirisiyla kesiyor. luffy bu haliyle gülerek karşılar bu basit saldıriyi. Fark çok artık. Heleki elbaf sonu. Artık luffy ve tayfa kiyaslamasi gereksizdir. 3 tane zoro ya da sanji bile muhtemelen kaido alamaz.
Zoro kingi en güçlü saldırısı ile yenmedi. Uydurma. Zoronun en güçlü saldırısı asura. Ondan sonra da başka çok sayıda saldırı var. Kinge yaptığı saldırı en güçlüsü değil. Güçlü olduğu açık. O saldırı ile kaidoya yara bırakabilir. Zoro şuan kimi kesse yara bırakır. Luffy ile de arasında devasa fark yok.
 
İki silüet muhtemelen Niji ile Yonji. Pudin Yengemiz bunları serbest bıraktı ve dedi ki "Beni kaçırın." Bu ikisi Pudin'i kaçırıp Vinsmoke Kalesine geri döncekler. Böylece Pudin hem kendi kaçıp ailesi açısından suçlu durumuna düşmemiş olacak hem de zincirlerinden kurtulmuş olacak. Üstelik Tük Kek Adalar'ın şu an Pudin'i kurtarmak için Vinsmokelerin peşine düşecek adam yok. Perespero olaydı bacısını kurtarırdı ama Katagavskuri ana bacı nedir bilmez. Böylece Pudin ile Sanji mutlu sonuna bir adım daha yaklaşmış olduk.
 
Hala her yapılan eleştiriyi Luffy düşmanlığı sananlar var. Biz oda’nın serinin içine etmesine, olmadık bir organından olmayacak şeyler çıkartmasına ve bunca yıldır çizdiği eseri hiç etmesine katlanamıyoruz. Son iki bölümü okumadım. Okumayı düşünmüyorum. Forumda gezinmeyi sevdiğim için takılıyorum buralarda. Seriden soğumuşuz biz. Siz de hiçbir şey yok, her şey normalmiş gibi sırf karakterin fanısınız diye görmezden geliyorsunuz. Sizi rahatsız etmeyebilir ama bizi rahatsız ediyor bu durum. O yüzden her yorumu luffy düşmanlığına bağlamayı bırakın artık.
 
Garip olan bu kadar eleştiriye rağmen halen milletin takip ediyor olması. Ben Bleach'ı animeden takip ettim bir süre. Sonra, çoğunluğun bıraktığı gibi bıraktım sonrasında mangasını takip etmedim. Sadece Ywach'ın, Yamamoto'yu öldürmesini bir de Zaraki'nin Bankai'sini merak ettiğim için birkaç önemli sayısına baktım.
 
Garip olan bu kadar eleştiriye rağmen halen milletin takip ediyor olması. Ben Bleach'ı animeden takip ettim bir süre. Sonra, çoğunluğun bıraktığı gibi bıraktım sonrasında mangasını takip etmedim. Sadece Ywach'ın, Yamamoto'yu öldürmesini bir de Zaraki'nin Bankai'sini merak ettiğim için birkaç önemli sayısına baktım.
Bleachi anlaman için manganın tamamını okuman lazım,tesadüf yok bleach'de.
 
Bence şu an seri büyük dönüşümün içinde ve bundan dolayı çok tepki görüyor. Her zaman değişim tepki doğurur. Ama zamanla alışacağımızı düşünüyorum. İlk doğu mavideyken farklı bir seri vardı, Büyük hatta keza değişmişti, ace olayları çok daha farklı geçmişti, zaman atlaması sonra anlatım da değişti ve bugünlere geldik. Hala tamamlanmamış çok fazla şey var ve değişiklikler olacaktır.

Luffynin meyvesinin çok önemli çıkması normalde kimseyi şaşırtmamalıydı çünkü, Rogerın tayfasında olan ve ileride yonkou olacak olan shanksın arayıp tarayıp elde ettiği bir meyve ve kimseye yedirmeyip beklemişler karar vermek için. Ve bu sırada luffy tatlı niyetine yemiş.Meyve eleştirisi bana niye luffyde kral haki var demek gibi oluyor. Olacak tabi böyle şeyler. Bence kral haki çok daha saçma bir güç. Mesela ailesel aktarımı roger ile acede gördük. Onun dışında kardeşler arasında bile olup olmayabiliyor(corazon Doffy, charlotte kardeşler) Müthiş bir güç veriyor ve potansiyeli çok daha fazla. Bence zoroda kral hakinin şimdi bu yaşta ortaya çıkması, nika meyvesinden çok daha saçma. Pekala önceden de gösterilebilirdi, keza luffyde de geç bir yaşta çıkıyor. Serinin çok uzun olması tutarsızlığı artırıyor malesef ama oda bey bunu toplayacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık