Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046: Raizo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 148 33.6%
  • Orta

    Kullanılan: 103 23.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 190 43.1%

  • Kullanılan toplam oy
    441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an için Luffy düşmanıyız bir süre önce Zoro daha önce ise Sanji düşmanı olmuştuk. Yakın zamanda tekrar Zoro düşmanı olacağız. Belki Elbaf'ta da Usopp düşmanı oluruz. Adam kimi işlese bok gibi işliyor karakterin karakterliğinden eser kalmıyor neyini sevelim neyine sevinelim
 
Bende katılıyorum ama mesela Sanji ve Zoro'nun seviyesi Wano'dan önce neydi?Yani Zoro ve Sanji, sağ kol ve sol kol seviyesindeler miydi?
Hayır.Çok daha düşük seviyedelerdi.Peki ne oldu Oda Sanji ve Zoro'ya sağ ve sol kol aldırdı.Hemde hiç ama hiç zorlanmadılar bile.

Luffy ise Kaido'ya 4-5 sefer düştü.Adam ölümün kıyısına geldi kaç sefer.

Bu yüzden Luffy ve Kaido karşılaşması çok daha gerçekçiydi.

Ha Zoro ve Sanji'nin birden bu derece yükselmesine birşey demeyenler Luffy'e neler neler diyor.Benim sıkıntım burada işte.
Demek ki Zoro ve sanji çok daha düşük seviyede değillermiş. Sen bunu görememişsin. Fujiye karşı saldırı yapıp gelen hakisini kılıcından taşıran Zoro vardı. Devasa kesmeler atıyordu. 3 süpernovayı indirdi. Çatıda şov yaptı. Ama size göre o kadar güçlü değildi ne hikmetse. Problem sizde zoroda falan değil. Siz sürekli luffy açık ara fark attı hayalinden çıkamadınız. Uyanın artık. Yok öyle bir fark. Zoroda ilaç etkisi olmasa bir kingi daha indirirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık