Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046: Raizo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 148 33.6%
  • Orta

    Kullanılan: 103 23.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 190 43.1%

  • Kullanılan toplam oy
    441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 bölüme göre biraz daha iyiydi işte. Yangın olayından tek bölümde kurtulmamız da güzel olay. Bit artık Wano.
Bir tane de Momonosuke diye bölüm gelir. 5-6 sayfa da onun adayı indirmesine ayrılır.

Hükümet Gemileri, Zunesha, Zoro - Cp0 son üye falan derken 5-6 bölüm vardır tamamen mutlu sona ulaşılmasına. Arc sonu partisi falan derken Wano'dan da 10-12 bölüm içinde kurtulmuş oluruz gibi geliyor. Tabi Luffy vs Kaido'ya 2 bölümden fazla ayırmazsa diye yapıyorum bu tahminleri. Üstüne Kaido fbsi gelmezse.
 
Ana karakterin serinin en güçlü özellikleriyle donatılması aslında absürd değil, örnek vermek gerekirse: Narutoda İtachi "sharingan" sahibi, serideki önemli birkaç güçten biri ve hakikaten aşırı overpowered bişey, ama sırıtmıyor çünkü seride Uchiha klanı diye bir klan var ve bunun üyelerinin sharingan gücü var, İtachi'de zaten çok güçlü olan bu özelliği iyi kullanıp seride çok büyük güç elde ediyor. İtachi direkt ana karakter değil ama örnek olsun diye söyledim.

Peki Luffy'nin bu özel meyve gücüne sahip olması niye sırıtıyor? Meyvenin 25 yılın ardından apar topar seriye dahil edilmesini bir kenara bırakırsak, bunun asıl sebebi Luffy'nin zaten özel bir adam olmasına rağmen bu meyvenin ona verilmesi asıl problem. Luffy zaten iradesi arşa değmiş soy olan D. soyundan değil mi? bu işte Luffy'nin zaten özel biri olduğunu gösteriyor, üstelik D.'ler arasında da en iradeli olanı. Şimdi böyle bir karaktere 25 yıl ilmek ilmek ördüğün, anlamı "irade gücü" olan haki kavramıyla büyük güçler bahşetmek yerine uyduruk şekilde seriye soktuğun ne idüğü belirsiz uyduruk bir meyveyle neden ilah yaparsın ki? Halbuki bu Luffy temelleri ilmek ilmek atılmış D. soyunun iradesi ve haki kavramlarıyla yeri göğü yararaktan, hakiden şelale değil okyanuslar yaratarak bu Kaidoyu yenmiş olsa kimse yadırgamaz. Seri bitme noktasına gelmiş, 25 yıldır herkes ana karakterin birgün bu seviyeye geleceğini düşünerekten bu seriyi takip etmiş, buna rağmen 25 yılın ardından önceki tüm yatırımları es geçip birden şapkadan ilah meyvesi çıkarmanın ne mantığı var yahu? buna ne gerek var, bunu savunmaya ne gerek var?...
son iki bölüme dair yazılmış en iyi yorumlardan biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık