Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Witcher hastası adamsın işte bir de böyle göreyim diyorsun ama oyunun dizaynı ona göre değil. Geraltı görmen lazım üstelik :ehe:

Bethesda genelde böyle yapıyor oyunlarını istersen fps yapıyorsun hoş oluyor. Witcher için baya uğraşmaları lazım.
Yapılmayacak şey değil o. Geralt'ı ikili diyalog halindeyken ve sinematiklerde görsek yeter. Adamlar kendi imkanlarıyla mod yapmış o modun içindeki kıçı kırık kurt sürüsü baskını bile oyunun orijinalindeki bir çok savaştan daha tehditkar duruyor. Sırf kamera açısı değişti diye olan şey bu.
 
Son düzenleme:
Sizce böyle oyun kurayım mı?

Tüm kaynak dosyasına sahibim. Herkese yükleme yöntemide ayarlarım bedavadan mis gibi oynarız
5-6-7 sene önce de birisi böyle bir konu kurmuştu. Herkes el birliği verdi yardım mardım etmeye kalktı oyun içi stratejiler konuşulmaya başlandı sonuç olarak oyunu çıkaracak kişi "meşgulüm uğraşamıyorum" diyip gitmişti...
 
Yapılmayacak işte değil o. Geralt'ı ikili diyalog halindeyken ve sinematiklerde görsek yeter. Adamlar kendi imkanlarıyla mod yapmış o modun içindeki kıçı kırık kurt sürüsü baskını bile oyunun orijinalindeki bir çok savaştan daha tehditkar duruyor. Sırf kamera açısı değişti diye olan şey bu.
Düşmanların levellerini benim level ile aynı tuttuğum için o kurt sürüleri iyi zorluyordu beni.
 
The Withcer 3: Wild Hunt'ı ilk oynadığım zaman Velen'den ve bütün haritadan çok bunalmıştım. Her yer bataklık, lanet ve kötülükle doluydu. Kuzey'de ormanların arasından geçerken ıslıklar çalıyor. Gece geçmek bile istemiyorsunuz. Güney zaten savaşın en yoğun olduğu yer, bu yüzden daha da ıssız. Doğuda ise yamyamlar var. Kuzeydoğu nispeten güvenli şehirleşmeye sahip. Novigrad ve Oxenfurt güvenli ama, bir o kadar da bunaltıcı şehirler. Novigrad savaşın getirdiği göç dalgası ile yabancı düşmanlığı ile yanıyor. Hırsızlar kol geziyor. Kolluk güçleri tüm enerjisini cadı avına harcıyor çünkü. Oxenfurt ise nispeten daha sakin ve küçük Novigrad'a göre. Bunu da Redanya ordusunun oraya konuşlanmasına bağlıyorum. Neyse, bütün bunlardan sıkıldığımda bir ilana denk geldim. Ardından ufak bir hırsız çetesi katliamı ile Toussaint'e gittik. O kadar rahatladım ki o manzarayı görünce, 10-15 dakika boyunca atımın üstünde beklemiştim. Taşına toprağına kurban olayım. Canla başla bu güzel diyarı kötülüklerden arındırmaya çalıştım. Dinlenmedim, yanıma gelen Yenna ile vakit bile geçirmedim. Bütün görevleri ve bölgeleri temizledikten sonra bu güzel dükalıkta emekliliğin tadını çıkarıyorum.

 
İnanılmaz duruyor lan, TW3'ü fps'ye çevirmek oyunun o muazzam atmosferini arşa çıkarmış.

Şu mod + 4k 60fps konsol portu çıkmış çıkacak bütün yeni nesil oyunlardan daha çok heyecanlandırır beni.
Ps4’te bi bug’la kamerayı vücudumun içine kitlemiştim ben. Çok sürmedi ama biraz fps kamerayla gezmiştim.

etraftaki insanların yaptıkları şeylere ilk defa baya dikkat etmiştim bu olduğunda (çocukların oyunları, insanların çamaşır yıkaması veya bişeyler toplaması vb). Atmosferi cidden baya etkiliyor bu kamera.

Fps kamerada eğer combatı da başka fps kameralı oyunlar gibi hareket hızını arttırıp animasyon çeşitliliğini kaldırsalar oynanır böyle.
 
Black Desert oynayan var mı?

Birkaç video izledim ve LMS'deki oyuna benzettim baya iştah kabartıcı oyun.

Tavsiye eder misiniz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık