Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıvılcım ayrı olay zaten ondan haki var diyoruz, ama eli siyah değil vururken de görünüyor. Senin dediğin yer net gölge. Yumruk ve bacak vücuda göre arka planda olduğu için gölgelendirme yapılmış.
O vuruş sırasında gördüğümüz de Luffynin cildi değil diye düşündüğüm için orayı farklı görüyorum.
 
Bana Wikia'da Kral Haki kullanılması için siyah şimşek şart diyenlerde yamulmuş oldu böylece. Gerçi onlar gene inkar ederler.
Arkadaşlar şu konuda ne düşünüyorsunuz?

İngilizce wikia sayfasının admini şunu söylüyor; Haoshoku Kral Haki 'katılan' (infusion) bir atak olarak sayılması için sürekli olarak siyah yıldırımların çıkması lazım diyor, bende ona Big mom ile Kaido'nun çarpışmasının hemen arkasından Onigashima adasını kaplayacak şekilde siyah yıldırımların çıktığını ve göğü yaran saldırıların da Haoshoku Kral Haki katılarak yapılan saldırılar olduğunu söyledim, ama bunu kabul etmiyorlar. Bunu şu açıdan söyledim, eğer göğü yaran saldırılar da Haoshoku katılarak yapılan saldırılara sayılırsa, Shanks'ta bu tip bir yeteneği, Beyazsakal'a karşı göğü yardığı esnada göstermiş sayılacak ve listeye eklenecek.

Ayrıca, Kaido'nun Zoro'nun Asura saldırısı için Kral Haki eklediğini söylemesi de var, yani bu örnekte görüldüğü üzere siyah yıldırımların olması gibi bir şart yok, çünkü Asura saldırısında siyah yıldırım yoktu, yine Oda SBS'de Togen Shirataki ve Kamusari saldırıları için Haoshoku Kral Haki diyor;

''Question : I always play in the kindergarten and use "Togen Shirataki" and "Kamusari" will I get stronger?''
''Oda : Woah! Take it easy on the conqueror's haki!''

-SBS Vol.100



Renkli mangada baktığınız zaman Oden'in Togen Shirataki saldırısı siyah yıldırım ile değil, normal bir şekilde çizilmiş mesela, Asura saldırısının yanı sıra bu tip saldırılarda da siyah yıldırım gibi bir zorunluluk yok bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık