Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıl 2009 lise ikiye gidiyorum… bir gün Facebook da gezerken karşıma bir caps çıkıyor… capsde ki karakterlerim hiçbirini tanımıyorum… İşte caps de şöyle bir caps… o zaman ki tayfayı koymuşlar bizim… karakterlerin sahneleri var… işte Bir animeden ne öğrenebilirsin ki yazıyor… o da; Luffy den pes etmemeyi… Zoro dan fedakarlığı falan diye sayıyor böyle. İlk baktığım an karakterlerden etkileniyorum… Zoro’nujin koyulan resmi de “Hiçbir şey olmadı” sahnesi… lan diyorum ki; Bu yeşil saçlı adam kim böyle ya… ne kadar karizma. Sonra hemen yorumlara bakıyorum… Serinin Adı: One Piece… hemen animesini buluyorum… bakıyorum bilmem kaç bölüm… diyorum ki; oh be uzun iyi ben bunu izlerim. Başlıyorum ilk bölüme… sabırsızlıkla yeşil saçlı herifi bekliyorum… 3.bölümün sonu geliyor o adam. O zamanlar da yaz tatili babamlar evde yok… her gece vakti durmadan izliyorum. Gülüyorum, heyecanlanıyorum. Bu böyle gidiyor ve artık bölümlerin sonuna yaklaşıyorum… içimde büyük bir burukluk var… lan ne ara bitti bu… şimdi her hafta yeni bölüm mü bekleyeceğim ben…? Sonra o dönem başka animelere de başlıyorum Naruto’ya… hatta @Roronoa Zoro kenksime de başla diyorum… o ilk naruto ya başlıyor… ama diyorum ki; Sen bunu izle sonra bir seri var… hayranı olacaksın… orada bir adam var hele(Zoro sksksk) en sevdiğin karakter olacak bence kanka diyorum… sonra dediğim gibi oluyor… sonuçta kaç yıllık arkadaşız zevklerini biliyorum kankamın sksmsmsm

Sonra çok değil bir zaman sonra bu animlerin,mangadan uyarlandığını öğreniyoruz ve ben hemen mangaya başlıyorum. Sonra Roronoa bu forumu buluyor… kanka böyle bir yer var… herkes Op hayranı ve sürekli Op konuşuluyor gelsene sende.. Sonra geliyorum(İyi ki de gelmişim). Hikaye biraz uzun oldu ama şimdi analıyor musınuz yaşadığımız hayal kırıklığını…? Tam tamına 12 yıl severek takip ettiğim ilk göz ağrım olan seri. Şu geldiği hale bak… şu an şu yaptığımız eleştiriler harbiden çok hafif. İnanın şu olanlar daha fazlasını hakediyor…
 
Smile kısmında bir sıkıntı yok. Sonuçta başarısız zoan ürünleri olduğu için gayet kabul edilebilir bir görünüşleri var; buradaki mesele pek çok kez yazıldı Itachi. Ve artık yazmak istemiyorum, hee ben okumaya devam ederim fakat eskisi gibi de bakamam.
Tavuğun kıçından çıkan Fortricks kabul edilebilir mi yani?

Japon anime ve manga serilerinde Looney Tunes vari bir şey şu ana kadar çizilmemiştir Oda'da bu konuda farklı bir yol izlemek istemiş olabilir.

Şu ana kadar gittiği çizgiyi bozdu evet böyle bir şeye ihtiyaç yoktu ama koca seride bu gücü kullanabilen tek karakter Luffy olacak serinin tamamında göreceğimiz bir şey değil bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık