Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde "saçma sapan teoriler"ya da "at fava bekle" teorileri kısmına yazmam lazım ama ben buraya yazıyorum. Teorime göre Oda bizi trollüyor hem de sistematik bir şekilde. Geçen haftaki bölümü gerçekten çizdi ama ucu açık, her türlü yorumlanabilir şekilde bıraktı ve okuyucuları kıvama getirdi. Şimdi de sızan spoilerla bizi getirdiği kıvam sayesinde şakalıyor.
 
Bana fotolar özelden atıldığında büyütüp bakmadım küçük hali tam Oda'nın çizimi gibi duruyor. Zaten tiksindiğimden çok bakamadım ama son atılan fotoların bazıları ya sansür yememek için yeniden çizilmiş, üstünde oynanmış ya da feci kolpa var.
Oda'nın çizimleri ama sahneler net belirgin olsun diye üstünde oynama yapmışlar.

Kimse gerçek olmasını istemiyor bu sahnelerin :/
 
Arkadaşlar, neticeye zuhur eden şemsiye açılmazmış, şemsiye zuhur etti kimse açmaya çalışmasın herkese cümleten geçmiş olsun.

Şimdi bu şemsiyeyi suvunan arkadaşlar her şeyden önce kendisiyse çelişiyor. Belki istisna vardır ama özellikle luffy hayranı arkadaşlarımız kendileriyle çelişiyor. Yıllardır "gomu gomu iyi meyve değil, luffy buna rağmen bir şeyler başardı" diye savundular. Hal böyleyken şimdi de çıkıp "biz gomu gomu iyi değil dedik hala değil, nika nika iyi" diyip yapılan savunmanın bir geçerliliği olabilir mi? hakikaten soruyorum yav yani böyle bir şey olabilir mi? O an Luffy'nin gomu gomu yediğini sandığımız için "gomu gomu iyi değil" deniliyordu yani orda savunulan şey özellikle gomu gomu değşl Luffy'nin yediği meyveydi. Geçmişe yönelik yani şu zamana kadar Luffy'nin ne yediğini bilmemesi ve geliştirdiği viteslerde emeğinin büyük olduğunu savunan herkese katılıyorum, bu bir gerçek ama şu noktadan sonra iş farklı boyuta geçmiş durumda, bunun artık savunulacak bir yanı kalmadı bence.

Herneyse gene dönüp dolaşıp aynı şeyleri tartışmak amacım yok, işin özü şemşiye zuhur oldu iş battı, bunu "hayır o iş öyle değil" diterekten savunmakta komik, sadece komik."Evet oda tüm seriyi değiştirdi 25 yılı retkon yaptı eline koluna sağlık" diyip durumu beğenen arkadaşlarsa baştacı, olablir bize hoş gelmeyen başkasına iyi gelebilir ama oda seriye bağlı kalıyor demeyin gösünüzün yağını yiyim.

Artık bu saatten sonra durumu kabullenmek lazım yada seriyi bıracağız. Bırakmak benim için çok daha zor oldundan ben durumu kabullenmeyi seçiyorum. Sevindiğim tek nokta Luffy'nin artık hakikaten sağlam güçlü olması. Artık Luffy'nin öyle aptal saptal 50 milyonluk 100 milyonluk çöplerden racon yiyen, dayak yemeden dayak atamayan bir anakarakterden herkesin saygı duydugu ve çöplerle uğraşmayan gerçek bir yonko karakterine dönüştüğünü umuyorum ve bence bu çok güzel. Ben bunun şelaleler okyanuslar gibi kral haki salıp yeri göğü yaran bir Luffy'nin yapmasını isterdim ama yazar bu gücü meyveyle verdi, yapacak bişey yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık