Kahkaha attımAbi Raizo hazırlıklar tamamlandı gibi bir şey diyordu, genjutsu falan yapmış olmasın bu ne.
Kahkaha attımAbi Raizo hazırlıklar tamamlandı gibi bir şey diyordu, genjutsu falan yapmış olmasın bu ne.
Raizo çık hayatımızdan.Abi Raizo hazırlıklar tamamlandı gibi bir şey diyordu, genjutsu falan yapmış olmasın bu ne.
Tutup fırlatmak? Az daha zorlayabilirsen o sahneyi çizmemiş sayabiliriz.
Neyse kardeşim, sen biraz sakinleş, sonra konuşuruz.
Sen olayların saçmalığına mı kızıyorsun yoksa sadece çizimler kötü mü diyorsun? İkincisiyse bölüm çıkınca düzelir bunlarda oynama yapılmış gibi.Abi çizimler Op çizimi olsun ben Ejderha ile ip atlamasina razıyım. Şu çizimler karşıma çıkarsa büyük soğudum.
Ya ben bu çizimlere inanmıyorum da hadi inanayım, abi Kaido'nun kafasını bilezik yaptı kendine o nedir ya.Abi çizimler Op çizimi olsun ben Ejderha ile ip atlamasina razıyım. Şu çizimler karşıma çıkarsa büyük soğudum.
Scan yapılmamış raw işte her zaman ki spoiler resimleri. Biz de istiyoruz yalan dolan olsun da değil gibi. Metinlerle de uyuyor tabi onlar da sahte değilse...Abi çizimler Op çizimi olsun ben Ejderha ile ip atlamasina razıyım. Şu çizimler karşıma çıkarsa büyük soğudum.
Şu nokta da önemli birisinde bir İmparator, başka bir imparatorun sol koluna yapıyor bunu. Luffy, Sanji üzerinde ip atlasın ben yine şaşırmam arada absürt bir güç farkı var çünkü.Senin dışında herkes haksız, evet. Kimse göremiyor hiçbir şeyi. Big Mom tutup fırlatmış, fırlatırken sallamış doğal olarak. İp mi atlamış? Sanji tekme atınca da kafası sallandı onun, kimse böyle saçma demedi. İp atlamak bambaşka bir şey.
Bir de niye ip atlıyor ? Gazozuna maç mı yapıyorlar orada ip atlamasının Kaido'ya verdiği zarar ne ? Üstelik yine enerjisini bitirmiş tekrar davul çalmış kalbi falan Kaido hala ayakta. Ne kadar saçma ya.Senin dışında herkes haksız, evet. Kimse göremiyor hiçbir şeyi. Big Mom tutup fırlatmış, fırlatırken sallamış doğal olarak. İp mi atlamış? Sanji tekme atınca da kafası sallandı onun, kimse böyle saçma demedi. İp atlamak bambaşka bir şey.