Çizimler bende de orijinal hissi uyandırmadı.
Sahte olup olmadığını suratlardan anlayabilirsin, Oda'nın kalemi olmasa sırıtırdı bir şekilde suratlar aynı ama.Oda nın panellerine göre arka planlar çok boş değil mi bana mı garip geliyor. Amatör işi gibi görünüyorlar, inşallah 1 Nisan falan çıkarlar.
Ben vallahi görmemiştim yahu. Daha yeni gördüm.Olum sen iki saattir resimleri görmeden mi tartışıyordun milletle?
One Piece değil zaten. Oda'nın yeni serisi. One Piece bitmiş.Bunlar Oda'nın çizimiyse birlikte gidelim evini yakalım.
Onların Oda çizimi olduğunu One Piece olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar.
Beleş hakka girdin lan millet bunların gerçek olduğunu düşünerek yorumluyor. Değilse çok feci keklenmişizdir topluca.Ben vallahi görmemiştim yahu. Daha yeni gördüm.
şakadır yav ip atlama muhabbeti falan uzun süredir varUmarım 1 nisan şakasıdır , kafayı delip geçme ve ip atlama kısımları şaka olsa bile yeterli
Küresel operasyon var gençlerOda öyle çizmez. Çizemez. 1 Nisan Şakasıdır. Vallahi söverim. İMKAAAAAAAANNNNSIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Biri Oda'ya şantaj yapmıyorsa çıplak fotoğr aflarını internete yayarım diye imkanı yok.
1044 çizimiyle en ufak ilişki kuran gelsin. 1044'te de uyanış kullanıyordu. Ama oaradaki çizimler ben One Piece'im diyordu. Bunların alakası yok. O Kaido'nun 5 piksellik çiziminin bile örneğini OP'ta bulıursun. Ama bunların örneği yok.One Piece değil zaten. Oda'nın yeni serisi. One Piece bitmiş.