Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav aga Kaidou ile de ip atlamazsın.

Vallahi Luffynin durumu umrumda değil ama nasıl olurda dünyadaki en güçlü korsan bu kadar madara edilir.

Whitebeard 'ı düşünüyorum o olsa onu bile bu duruma sokar.

Bu seride yorumlanacak bir şey kalmadı.

Kaido bu duruma getirilmemeliydi.
Çok şükür kral tüm filoya karşı savaşını verip öldü çoluğa çocuğa yem olmadı
 
Kan akışını hızlandırarak iyileşmek nasıl mantıklı? G2'nin mantığı kan akışını hızlandırarak enerji ve güç artışı sağlamaktı.
Kan dolaşımı ile alakalı var o tarz şeyler. Modern Tıp'ta belki yeri yok ama şu varki kalp kan pompaladığı sürece yani tüm organlara oksijen taşındığı sürece hayat devam ediyor. Bununla iyileşme durumları bile var. Biraz araştırmak lazım. Altı boş bir şey değil.
 
Mantıklı olduğu için söylemiyorum ama impel downdan beri bilinen bir şey Crocodile kendisi söylüyor. Zoan meyve uyanışına sahip canlılar güç, hız ve dayanıklıklarını katlıyorda katlıyor ama bunun yanı sıra en önemlisi çok hızlı iyileşme de kazanıyorlar. Luffy'nin meyvesi paramecia değilmiş zoanmış ve uyanışı açtı bu yüzden bu saydıklarımın hepsini kazandı. Bu hızlı iyileşmesinin nedeni de uyanış gibi.
@Alpamis herkesin gözünden bu durum kaçıyor bence iyileşmesinin ana sebebi bu diye yorumladım. Hatta kaidoda bence uyandırmış meyvesini.
 
@Dattebayo..! Normal de espri ile karışık gömer güldürürdün. Bugün yapmadın bunu seni baya bir sıktı ise bu sayı durum vahim.
Yazacağımı yazdım üzerine çok düşünüp konuşasım yok. Biz burada 1000 sayfa makarayla karışık gömsek adamın tek panelde yaptığı şeyi yapamayız. Luffy Kaido ile ip atlıyor, içinde kol gezdiriyor falan bunun ötesi yok daha.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık