Mantık bulma çabanızı takdir ediyorum ama çizgi filme döndü iş iyice.Öyle bir şey olduysa açıklanması lazım. Lastiği enerji formuna sokmuş demektir. Onun fiziksel bir temeli yok.
Mantık bulma çabanızı takdir ediyorum ama çizgi filme döndü iş iyice.Öyle bir şey olduysa açıklanması lazım. Lastiği enerji formuna sokmuş demektir. Onun fiziksel bir temeli yok.
Mistik ve Antik Zoanların, Paramecia ve Logia özelliği gösterebildiğini bilmiyor herhalde KaidüKaido hala meyve hakkında yorum yapıyor. Hem paremecia hem zoan gibi falan diyor adam.
Birader bunların bu kadar tartışılması da saçma. Zoro 3 baş 3 bacak 3 kol çıkarıp Tanrı formuna girdiğinde sadece havalara uçanların şu an bunlara bu kadar takılması garibime gidiyor.Mantık bulma çabanızı takdir ediyorum ama çizgi filme döndü iş iyice.
Olabilecek tek mantıklı açıklama bu. Luffy uyanış açınca koca adadaki fizik kurallarını iptal edip, çizgi film dünyasına dönüştürdü. Bu da saçma ama Oda da saçmalayacağım zaten demiş.Space Jam filminde Jordan çizgi film boyutuna geçtiği zaman istediği her şeyi yapabiliyordu. Son sayıyı sakız gibi uzayarak atıyordu falan.
Luffy'nin uyanışı böyle bir boyut yaratıyorsa yaptıkları normal, dövüşü başka bir gerçeklik içerisinde gibi düşünebiliriz. Wano'yu komple cartoon dünyasına dönüştürdüyse oluru var.
Belli olmaz. Asıl hikayenin basladigi arclar geliyor. Mihawk olayini umursamiyorum belki BB indirir ya da shanks'i. Bu ikiliden biri BB elinde ölücektir muhtemelen. Dragon muamma. Elbaf, BB. vs'si, denizkizi adasinin yikilmasi, raftel ve D.'ler, vegapunk, hükümetin devrilmesi ve malesef luffy'nin ölümü. Bunlari iyi islemeyecekse neyi isleyecek.Bir ihtimal Mihawk, Shanks ve Dragon iyi işlenebilir. Geri kalanının içine eder. Luffy'nin olduğu bir arc içinde hepsi yan karakter gibi kalır. Düzgün yer vermez kendilerine.
Kesin o da 800 yıl önceki teach e yenilmiştir800 yıl önceki joy boy masıl yenilmiş acaba?
Sana müstehakHayal kırıklığına uğradım. 2 kere daha bayılsa bu kadar koymazdı.