Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bildiğimiz g2 açıklaması
bedene stres yüklüyordu kuma nın çekip çıkardığı da buydu zaten. Kan pompalama hız veriyor lakin bedene yük bindiriyordu bu da=ömürden götürme. 2 yıl sonra bu değişti haki eklendi stres kalktı lakin enerji denilen şey haki oldu yani biten özellik. Burada da bitiyor g4 de olduğu gibi. Lakin kalp nereden buluyor da haki yi yeniliyor ve pompalamaya devam ediyor ? Madem kan haki yeniliyordu ne diye ömürden götürdü 2 sene önce ? Bariz yazar son 2 sayıda düşündü bunları eskiyi sildi retconu çaktı. Şu saçmalığa kalıp bulmaya çalışmayın ya komik bile değil bu olay. Çıkan dumanlara bile düz buhar dendi g4 de bunu değiştirdi içine haki soktu ve ''bitmeyi'' ekledi. Yenileme için boşuna mı poşet oldu madem g2 açsın kan pompalama hızını arttırsın. Kendi kendini yenileyen meyve değil iken o hale geliyor. Bunu sorgulayınca yav kabul edin hehehe aynen...
 
Mantık bulma çabanızı takdir ediyorum ama çizgi filme döndü iş iyice.
Birader bunların bu kadar tartışılması da saçma. Zoro 3 baş 3 bacak 3 kol çıkarıp Tanrı formuna girdiğinde sadece havalara uçanların şu an bunlara bu kadar takılması garibime gidiyor.

Zoro'nun lanetli aurası felan filan bir sürü şeye tamam olanların bunlara takılması vallahi çok garip yav.
 
Space Jam filminde Jordan çizgi film boyutuna geçtiği zaman istediği her şeyi yapabiliyordu. Son sayıyı sakız gibi uzayarak atıyordu falan.

Luffy'nin uyanışı böyle bir boyut yaratıyorsa yaptıkları normal, dövüşü başka bir gerçeklik içerisinde gibi düşünebiliriz. Wano'yu komple cartoon dünyasına dönüştürdüyse oluru var.
Olabilecek tek mantıklı açıklama bu. Luffy uyanış açınca koca adadaki fizik kurallarını iptal edip, çizgi film dünyasına dönüştürdü. Bu da saçma ama Oda da saçmalayacağım zaten demiş.
 
Son düzenleme:
Bir ihtimal Mihawk, Shanks ve Dragon iyi işlenebilir. Geri kalanının içine eder. Luffy'nin olduğu bir arc içinde hepsi yan karakter gibi kalır. Düzgün yer vermez kendilerine.
Belli olmaz. Asıl hikayenin basladigi arclar geliyor. Mihawk olayini umursamiyorum belki BB indirir ya da shanks'i. Bu ikiliden biri BB elinde ölücektir muhtemelen. Dragon muamma. Elbaf, BB. vs'si, denizkizi adasinin yikilmasi, raftel ve D.'ler, vegapunk, hükümetin devrilmesi ve malesef luffy'nin ölümü. Bunlari iyi islemeyecekse neyi isleyecek.

Karakterler açisindan wano'da problem olmadi bence. law-kid gayet iyiydi. Bundan sonra da böyle gider.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık