Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalbine kan pompalayarak nabzını hızlandırabilir ve bu sayede enerji kazanabilir tamam, ama yaralarını iyileştirmesi ne alaka yahu? Nesi çok mantıklı bir temel bunun? Ek olarak Kolunu Kaido'nun yüzünün içinden geçirmesi (?!) de mi çok mantıklı ve büyüsel bir güç değil?
Mantıklı olduğu için söylemiyorum ama impel downdan beri bilinen bir şey Crocodile kendisi söylüyor. Zoan meyve uyanışına sahip canlılar güç, hız ve dayanıklıklarını katlıyorda katlıyor ama bunun yanı sıra en önemlisi çok hızlı iyileşme de kazanıyorlar. Luffy'nin meyvesi paramecia değilmiş zoanmış ve uyanışı açtı bu yüzden bu saydıklarımın hepsini kazandı. Bu hızlı iyileşmesinin nedeni de uyanış gibi.
 
Oda SBS de sorulan soruya nasıl cevap vermiş hatırlayalım;
D: In the ONE PIECE of these days, all kinds of strong ability users whom even Luffy can't compete with have been appearing, one after the other. In general manga and anime, I feel that the protagonist is established to be the strongest of all, but why did you decide to turn Luffy into a pretty weak-looking rubber Devil Fruit user? P.N. Do your best Japan
O: Ahaha, that is true. It must seem like a mystery when you consider all the other strong and cool abilities. The answer is simple. I have picked the most ridiculous ability. If the protagonist were the typical strong guy, I doubt I could continue on with this for long. No matter how serious the story gets, Luffy is there to stretch and inflate. He always give me a chance to fool around. That's the kind of manga I wanted to write.

Ana kahraman güçlü olursa bunu uzun süre devam ettirebileceğimden emin değilim demiş, adam luffy'nin gücünü kısmış hala power up deniyor, Tanrı power upı zaten gücünün kısılmış hali. :artiz:
 
İyileşimini çok mantıklı bir temele oturtmuş. Size büyüsel bir gücü yok diyorum. Normal Paramecia gibi çevresini etkiliyor. Yine içten kan pompalayarak kan dolaşımını yeniden başlatıyor ve canlanıyor. İyileşimi de bu temel üzerine. Marco'nunki gibi direk iyileştirmeye yeteneği yok gibi duruyor açıklamaya göre.
1-Normal paramecia gibi çevresini etkiliyor, sorun da bu zaten. Adam paramecia değil. :)
2- İçten kan pompalamayan OP evreninde canlı varlık yok. Onlar niye iyileşmiyor.

Lütfen açıklamaya çalışmayınız. :)
 


Fırıldak gibi döndür dediğin sahne bu mu? Kaido'yu ip yapıp atlamasıyla gerçekten aynı şeymiş.
Hocam ne bekliyorsun? Tıpa tıp aynı sahneleri çizmesini mi? Konsept olarak benzer sahneler.

Kusura bakmayın bazı tepkileriniz çok saçma artık. Hani aman yeter ki tepki göstereyim tadında. Her şeye de mundar muamelesi yapmayın ya.

Pazarlık:eek:. Erken geldi beklemiyordum:p. Depresyonu zaten beklemiyordum.
Hocam deli olursun, yapma kendine yazık edersin. İnsanları bir kalıba sokmaya çalışma. Yarın bir gün kalıba uymayanlar karşına gelir, sistemin hata vermeye başlar.:D
 
-Fiziksel güç
-Hız
-Dayanıklılık
-Hasar azaltma
-Kendi boyutunu değiştirme
-Kendini istediğin şekle sokma
-Ateş çıkarma
-Ateşten etkilenmeme
-Çevreye etki etme
-Enerji yenileme
-Haki yenileme
-İyileşme
-Diriltme
-Başka cisimlerin içinden geçebilme
-Hükümetten kaçma
-Davul çalma
-Herkesin gözünü pörtletme
-Sürekli gülüp eğlenme

Hakkaten de dünyanın en saçma meyvesi. En azından bunun altını doldurmuş adam.
Bu güç değil he ölümsüzlük şifresi daha ne kaldı o davul nasıl geliyor sesi o söylenmeli karasakal meyveyi iptal etsede o davul sesini duydukca kalkar hakiyi basar dalar ki karasakal dayanaklı değil luffy kadar sonunda iner doğadan mi geliyor o ses duydukca pompala kalpi enerjiyi fulle haki fulle adam isterse bilmem kim olsun sınırı yok meyve iptal olsa bile durmadan gelir o ses ki o davul sesini herkes duymuyor fil duydu bi tek Momo bile duymadı seçilmiş kişinin kişisi duyucak anca kaido bu ses nerden geliyor deseydi güzel olurduda daha neler çıkacak bakalım .
 
Yav aga Kaidou ile de ip atlamazsın.

Vallahi Luffynin durumu umrumda değil ama nasıl olurda dünyadaki en güçlü korsan bu kadar madara edilir.

Whitebeard 'ı düşünüyorum o olsa onu bile bu duruma sokar.

Bu seride yorumlanacak bir şey kalmadı.

Kaido bu duruma getirilmemeliydi.
 
1-Normal paramecia gibi çevresini etkiliyor, sorun da bu zaten. Adam paramecia değil. :)
2- İçten kan pompalamayan OP evreninde canlı varlık yok. Onlar niye iyileşmiyor.

Lütfen açıklamaya çalışmayınız. :)
İçten organını diken var. Lastik adamın kan pompaladığını gördük mantıklı da pompalayabilmesi. Yıldırım adam da kendini yıldırımla attırdı. Anka alevi ile iyileştiriyor. Bunda mantıksız olan ne var?

Diğer taraftan Katakuri de özel paramecia diye geçiyor. Logia gibi davranabiliyordu. Luffy de özel zoan olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık