Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sızan görsellerde gördüğümüz karakter Luffy değil. Ben Luffy fanı olarak bu yüzden sevmedim bu işi.
Sızan görüntüleri ne yazık ki göremedim.Bu yüzden bununla ilgili bir fikir belirtemeyeceğim,ne gördünüz? Varsa banada özelden atar mısın? Bir bakıp bende yorumumu ona göre yapmak isterim.
 
Biz adamın bin bir emekle buralara kadar getirdiği serisini hiç etmesine üzülüyoruz, sen ayıp ettiğimizi söylüyorsun. Savunanlar, eleştirenlerin neyi eleştirdiğine bile bakmadan direkt "okumayın o zaman" diyor.
Seri hiç olmadı serinin olayı başkaydı. Ama ana karakterin zorluklardan geçmesi mucize yaratması falan inandırıcılığını bu şekilde artık kaybetti.Serinin olayı kavga dövüş değildi zaten o yüzden hiç olmaz ama ana karakteri çabalayan iradeli biri gibi gösterip her ama her yönden özel yapmak yakışmadı.Gorosei bile aslında meyveyi açıklarken itiraf ediyor en güçlü meyve olduğunu yada açık ara olacak noktaya çıkabileceğini.En saçma güç ne demektir ? Belki en güçlü meyve olduğu tartışılır ama potansiyeli en yüksek meyve demektir isterse en güçlü olur yani.Bu meyveyle Toriko’daki gibi aya tek bacağını bile uzatabilir durum o şekilde saçmalık açısından.
 
Adama göre en iyi işi tabii, yoksa neden çizsin? Fakat onun çizdiği şeyi okur olarak ben beğenmek zorunda değilim. Beğenmediğim yerde eleştirimi yaparım, yaptığım için de bana "okuma o zaman" diyemezsin. Hayattan bezmiş birine "kendini öldür" diye tavsiye vermekten bir farkı yok bunun. Oda'yı yeri geldiğinde yüceltiyoruz, yeri geldiğinde de gömeceğiz.
Son kez yazacağım çünkü anlamak istemiyorsun sen sevmemek hakkın elestirmek hakkın ama seri çöp oldu demek hakkın değil eğer çöp olduğunu düşünüyorsan kapı orda demek benim hakkım eminim açıklayıcı olmustur
 
Olay iyileşme değil ki, hayal gücü olması ve sınırı olmaması, her şeyin bir sınırı var ama hayal gücünün yok. Marco bir yere kadar dayanıyor. Luffy sınırsız. Ctrl +h basıp sürekli can yeniliyor. Haki biten bir şeydi ama şimdi o da bitmiyor gibi. İstese luffy bu seviyelere yine gelirdi, yine uyanış açardı bunlarda sıkıntı yok, ama meyve böyle olmak zorunda mıydı? Meyvesiz bile en güçlü yapabilirsin. Lastik meyvesi fanları hep zayıf diye savundu biz yarı trol yarı ciddi çok güçlü dedik ve haklı çıktık, ben haklı olmaktan mutlu olmadım.
İyileşmesi sınırsızsa ve Luffy öldüğünde meyve diriltiyorsa nasıl yenilecek acaba :hmm: Ve bu tek sınırı hayal gücü olayınında düşündüğünüz gibi olduğunu sanmıyorum. Goresei o lafı bence Luffy'nin bedeni için söylemiştir. Bedeninde istediği şekle girebiliyordur. Diğer dediklerine tamamen katılıyorum.
 
İyileşmesi sınırsızsa ve Luffy öldüğünde meyve diriltiyorsa nasıl yenilecek acaba :hmm: Ve bu tek sınırı hayal gücü olayınında düşündüğünüz gibi olduğunu sanmıyorum. Goresei o lafı bence Luffy'nin bedeni için söylemiştir. Bedeninde istediği şekle girebiliyordur.
Tamamen yok edici meyveler sayesinde anca. Yani tek saldırıda tamamen saf dışı bırakacak yetenekte olursan anca öyle kazanırsın...
Ya da Teach tarzı meyve iptali yapman lazım.
 
Sadece eleştirmek için yazan kişiler var bu beni üzüyor siz aaa olur mu seri çöp oldu derseniz bizde hakkımız olarak e okuma kimse seni zorla okumaya zorlamıyor dostum kapı orda deme hakkına sahibiz
Yahu ben bu seriyi bu sitede en çok seven insanımdır belki. Siteyi açık tutmam bir yana, 10 senedir yeri geldiğinde uykumdan bile feragat ederek mangasını çevirdim ve sitedeki kütüphane bölümünü oluşturmaya binlerce saatimi harcadım. O yüzden bana kimse "okuma, kapı orada" diyemez, diyene de çok ağır konuşurum. Ben One Piece'in Türkiye'deki içeriği için hayatımın bir bölümünü adadım, bu seri özelinde benim kadar emeği olmayan kimse bana öyle bir cümle kuramaz, kurmasına da izin vermem. O yüzden bana karşı hiçbir hakka sahip değilsin, git istediğine bu lafı söyle, ama bana söyleme.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık