One Piece kötü bir seri değil, ancak son iki bölümü kendi inşa ettiği hikaye örgüsüne ve kurgusuna ihanet ediyor. Biz de buna laf söylüyoruz.Bu seriye çok kötü demek için bi sebepmi peki smoker san
İşte ben bunu diyorum belki adam en başından beri bunun kurgusunu kurdu hemen yargıya varmak gereksiz bir eleştiri bekle 5 10 bölüm geçsin o zaman eleştirOne Piece kötü bir seri değil, ancak son iki bölümü kendi inşa ettiği hikaye örgüsüne ve kurgusuna ihanet ediyor. Biz de buna laf söylüyoruz.
Biz bu işe dün başlamadıkKocaman ejderle ip atlayan Sakazuki'yi üfleyerek söndürür vallahi.
Gözüne gozukmesin. Saka'nin da korkutucu yani kalmadı.
Kocaman ejderle ip atlayan Sakazuki'yi üfleyerek söndürür vallahi.
Gözüne gozukmesin. Saka'nin da korkutucu yani kalmadı.
Sen benden alıntı yapma, benimle mümkün mertebe konuşma. Üstü kapalı olsa bile bana laf atma. Rica ediyorum.İşte ben bunu diyorum belki adam en başından beri bunun kurgusunu kurdu hemen yargıya varmak gereksiz bir eleştiri bekle 5 10 bölüm geçsin o zaman eleştir
Öyle birşey olursa @sensey pipetle beslenir yapma böyle şakalar.Whitebeard bisentonun üstündeki lavi üfleyerek söndürmüştü ya hani. O Luffy nin Akainu nun yumruğunu üfleyerek durduracağınin bir habercisiydi belkide.
Bugün herkes formunda çok güzel nüanslar yakaliyorsunuz