Şaka olduğunu hiç sanmıyorum. Geçen bölümde gördüklerimizden sonra böyle bir bölümü herkes normal karşılar.1 nisan şakası olabilir fakat daha önce hiç böyle bir şey oldu mu ki? Belkide kafasına şimdi esmiştir
Şaka olduğunu hiç sanmıyorum. Geçen bölümde gördüklerimizden sonra böyle bir bölümü herkes normal karşılar.1 nisan şakası olabilir fakat daha önce hiç böyle bir şey oldu mu ki? Belkide kafasına şimdi esmiştir
La aslında olay et de değil meyve de ama Luffy et sanıyor! :SEt yeme ve iyileşme olayı da Popeye(Temel reis ) ıspanak yemesi olayıyla aynı galiba şimdi şimşekler çakıyor.
Aslında olay eleştirmek değil eleştirmek hepimizin hakkı ama eleştirmek sınırlı olur yok senin gibi yazar olmaz olsun seriyi çöp yaptın gibi söylemler eleştiri olmaz sonra derler sen yaz çiz senin serini görelim ayıp oluyor yani eleştirinin bir sınırı var ve çoğu kişi bu sınırı aşıyorSeriyi eleştirmek neden suç sayılıyor bende bunu anlamıyorum. Yıllardır takip edenler bu kadar gömdüğüne göre var demek ki bir şey. 5 yıl sonra da şimdi sevenler laf edecek, ve yeni takip edenler ya izlemeyin okumayın diyecekler.
O da olabilir tabii ayrı bakış açısı.Et yedim iyileştime inanıyorsa meyve de onu iyileştirir.La aslında olay et de değil meyve de ama Luffy et sanıyor! :S
Açıkcası gram keyf almıyorum. 1010. sayıdan bu yana zevkten uçtuğumu hatırlamıyorum fakat mistik zoanların iyileşmesinin bu denli olmasında pek bir sakınca göremiyorum Yinede herkesin kendi fikriAz önce her şey normaldi sana göre şimdi ne değişti?
Luffy "ben her zaman ciddiyim" derdi. Biz yaptıklarına gülüyorduk, ama o bunları komik olması için yapmıyordu. Arada böyle bir ayrım var.Bu çocuk her daim makara yapardı ama makara yaparken bile ciddiydi rakibine saldırma, zarar vermek konusunda. Keza makara yaparmış gibi gözüküp Croco'nun içinden geçti, Arlong'u kendi dişiyle kanırttı. Ama şu an zevkine koskoca ejderle ip atlıyor olmasının ejdere adam akıllı etkisi bile yoktur yani bu tamamen kolpa sahne tamamen makara amaçsız boş beleş bir makara.
Enel'in gücü elektrikti, duran kalbine elektroşok yaptı.Arkadaşlar
Enel, kadranla öldü ama meyvesinin özelliği kendi kendine kalp masajı yapması idi, garipsemedik "ooo Enel'in meyve sağlam" dedik.
Doflamingo, Law'ın atağıyla içten parçalandı ama Doflamingo'nun meyvesinin özelliği içten ameliyat etmekti, garipsemedik "ooo Dof'un meyve sağlam" dedik.
İş Luffy'ye geldi kalp atışları davul görevi görüyor enerji topluyor v.s ve herkes Oda sıvadı, torpilin hasını aldı, kıl oldu, tüy oldu derdinde
Kimse kusura bakmasın, bakarsa da baksın, Luffy gelişimin kralını yaşadı ve meyvesinin hakkını dibine kadar vererek kullandı, kullanıyor ve kullanacak
Seriyi eleştirmek tabiki de suç değil.Sadece benim gözlemlediğim forumda var olan bu Luffy antipatikliği Luffy'nin son güçlendirmeleriyle daha da belirgenleşti.Yani bu güçlendirmeleri Luffy değil de Zoro alsaydı forumda şuan bayram havası vardı.Herkes Zoro güzellemeleri yapıp duracaktı.Seriyi eleştirmek neden suç sayılıyor bende bunu anlamıyorum. Yıllardır takip edenler bu kadar gömdüğüne göre var demek ki bir şey. 5 yıl sonra da şimdi sevenler laf edecek, ve yeni takip edenler ya izlemeyin okumayın diyecekler.
Biz adamın bin bir emekle buralara kadar getirdiği serisini hiç etmesine üzülüyoruz, sen ayıp ettiğimizi söylüyorsun. Savunanlar, eleştirenlerin neyi eleştirdiğine bile bakmadan direkt "okumayın o zaman" diyor.Aslında olay eleştirmek değil eleştirmek hepimizin hakkı ama eleştirmek sınırlı olur yok senin gibi yazar olmaz olsun seriyi çöp yaptın gibi söylemler eleştiri olmaz sonra derler sen yaz çiz senin serini görelim ayıp oluyor yani eleştirinin bir sınırı var ve çoğu kişi bu sınırı aşıyor
Aynen öyle.Luffy "ben her zaman ciddiyim" derdi. Biz yaptıklarına gülüyorduk, ama o bunları komik olması için yapmıyordu. Arada böyle bir ayrım var.