Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco nasıl kendisini hızlı yenileyemiyor? Sınırına gelene kadar adam hasar almıyor, hasar. Big Mom bunu bildiği için seninle şuan uğraşamam diyor. Luffy'nin iyileşmesinin de bir sınırı vardır.
Sen olayı anlamamışsın bile. Sırf hızlı kan pompalıyor diye HAKİ yeniliyor. Vücut tüketim yapar iken aynı zamanda üretim de yapıyor. Saçmalık burada zaten en baştan madem bu vücut zoan dı nereden ömründen götürdü ? enerji dediğin şey orada haki. Saldırıları zaten onunla güçlendirdi bu zamana kadar. 2 yıl öncesi g2 de hızdan kazanıyordu şimdi güçten. Önce yazılanı anlayın sonra savunursunuz...
 
Masallah spoiler yorumu diye geldik.Yine spouler yorumundan baska hersey var.Bölüm çıkar bölüm yorumu dışında hersey olur. Eskiden en azından Smoker,Dragon,Amaneden gibi üyeler yorum yapar teori yazar severek okurduk.Simdi srriyi barakıyorumcular,kötüleyenleri fikir üretmeyip boş boş yazanları geçip düzgün yorum ve teorileri arar olduk.
 
Kardeşim neyi biliyor? Bu bilmelik bir durum mu daha önce defalarca kez hata yapmış adam sanırsın kusursuz da bir bildiği var diye geçeceğiz. Rezil sahneler çizmiş Luffy'i hem makara hem ciddi çizip Kaido'yu peluş etmeden de bitirebilirdi dövüşü. Bu tamamen tercih meselesi adam sıçmayı tercih etmiş.
Söyleyecek çok şeyim var ama maalesef söyleyemiyorum okumayın o zaman böyle düşünüyorsan zevk bile alamazsın tavsiyem bırak seriyi
 
Oda tasarımını değiştireceğine kendisini 1950'lere götürmüş. İnanılmaz gerçekten, artık seri hentai içeren animelere dönmüş kalite olarak. Bu saatten sonra bitmesini beklemekten başka bir şey yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık