Hayırdır, herkes çizgi film karakterine bürünmüş .
O kadar da kasılma yaÜslubu bi düzelt zaman kaybı oluruz sonra...
Nasıl bir teori bekliyorsun bu bölüme ? Adamın kolu Kaido'nun suratından geçiyor, nesini yorumlayalım sen bir kere istisna yap bize bir teori sun, merakla bekliyorum.Masallah spoiler yorumu diye geldik.Yine spouler yorumundan baska hersey var.Bölüm çıkar bölüm yorumu dışında hersey olur. Eskiden en azından Smoker,Dragon,Amaneden gibi üyeler yorum yapar teori yazar severek okurduk.Simdi srriyi barakıyorumcular,kötüleyenleri fikir üretmeyip boş boş yazanları geçip düzgün yorum ve teorileri arar olduk.
Yok ya Madara'dan sonrası çok kötüydü, o erkek kılığında kadını şaşırtmalar, bilmem bir yerlerden zıplayan yeni yeni tipler, kötüydü kötüydü ama bu kadar kötü değildi.Naruto mükemmel ötesi bir seriydi
Arkadaşlar niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamadım? okurken zevk almaya bakın adam seriyi istediği gibi yazar bize ise okumak düşer. Zevk almaya bakın yok şöyle olur mu olmaz mı adam kaç senedir seriyi yazıyor bir bildiği var ki böyle yapıyor.
Olay bence böyle değil. İleri ki bölümlerde yada bu bölüm çıktığında detaylı anlarızSen olayı anlamamışsın bile. Sırf hızlı kan pompalıyor diye HAKİ yeniliyor. Vücut tüketim yapar iken aynı zamanda üretim de yapıyor. Saçmalık burada zaten en baştan madem bu vücut zoan dı nereden ömründen götürdü ? enerji dediğin şey orada haki. Saldırıları zaten onunla güçlendirdi bu zamana kadar. 2 yıl öncesi g2 de hızdan kazanıyordu şimdi güçten. Önce yazılanı anlayın sonra savunursunuz...
Benim için bu seriyi artık hiçbir şey kurtaramaz.One Piece'i kurtaracak yığınla karakter var. Oraya bir Xebec vs Roger çizse patlar gene.
Bunu bildiği için okuyucuyla maytap geçiyor. Dersleri sallayan çocuk gibi.
Op ne kadar kötü olursa olsun dilim varmaz bunu demeye be
Abi 2 yıl önce ki hikayeler senin için daha da kötü olmalı değil mi? Yada hikaye mi demeliyimOnepiece'i artık ''Bitse de gitsek'' şeklinde okuyorum. Sizin de öyle okumanızı tavsiye ederim, yani bir 2 yıl önce ki hikayelere bakın bir de şimdiye...