Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özelden paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Midem bulandı. Bu dövüşü bir tek seinen tarzı kafa parçalanma sahnesi kurtarırdı ama o sahne de zerre mantığı olmayan komedi yumruk çizmiş gene galiba. Milletin tipinin, koskoca yonkonun ayşe nine bahçene gireyim mi gir elmanı çalayım mı çal diye dayak yemesinin seriye kattığı 1 gram + değer yok.

Kurban olduğumun düz haliyle Kaido ile denk kapıştığı bölümler aşka gelmiş bir insan olarak şu bölüme bakınca gerçekten canım feci sıkıldı. Bu komik veya eğlenceli değil senin kalemini silgini hayal gücünü trollugunu seveyim rezil herif.
Bir daha ki bölüm Kaido kafası delik haliyle kendi iyileştirip devam eder uyanış açıp.
Saçmalıklara alıştık nasıl olsa, bu da olursa şuan ki seri için hiç fark etmez...
 
Yonkou savaşını da trol yapmazsın ya, hayır Teach ile mücadelesi veya dünya savaşından da umudumu kestim. Korsan yarışı yapsaydı Shanks ile belki kurtarırdı ama ft'yi geçti. Naruto ninja savaşı bile bu kadar batırmadı. İşin kötü yanı op daha sona gelmedi.
 
Arkadaşlar niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamadım? okurken zevk almaya bakın adam seriyi istediği gibi yazar bize ise okumak düşer. Zevk almaya bakın yok şöyle olur mu olmaz mı adam kaç senedir seriyi yazıyor bir bildiği var ki böyle yapıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık