Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde bu bütün şeytan meyveleri bu nika denen tanrının güçleri olsun bu nikanın gücünü yok etmek için güçlerini meyvelere dağıtmış olsunlar. Saçma teorilere yazacaktım ama bunları gördükten sonra gayet mantıklı geldi şimdi.
 
Dövüş keşke diğer bölüm bitse diyeceğim ama o da olmayacak gibi. Daha fazla okumayalım bunları.
 
Son düzenleme:
Özelden paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Midem bulandı. Bu dövüşü bir tek seinen tarzı kafa parçalanma sahnesi kurtarırdı ama o sahne de zerre mantığı olmayan komedi yumruk çizmiş gene galiba. Milletin tipinin, koskoca yonkonun ayşe nine bahçene gireyim mi gir elmanı çalayım mı çal diye dayak yemesinin seriye kattığı 1 gram + değer yok.

Kurban olduğumun düz haliyle Kaido ile denk kapıştığı bölümler aşka gelmiş bir insan olarak şu bölüme bakınca gerçekten canım feci sıkıldı. Bu komik veya eğlenceli değil senin kalemini silgini hayal gücünü trollugunu seveyim rezil herif.
 
Bölüm puanlamayı şimdiden açabilir miyiz sayın yöneticiler. Ben Kötü'nün altında leş, cıvık seçeneği olmasını da rica ediyorum ayrıca.
 
Bitir artık şu dövüşü bitir bitiiiir.Başka da bişey göstermiyor dövüş çizince bölüm toptan ümitsiz zaten
 
Marco kendisini bu kadar hızlı yenileyemiyor. Sadece seride var olan bir güç de değil anka asırlık ve bir çok milletin mitolojisi. Neresi normal bunun ? Kötü troll yapıyorsun...
Marco nasıl kendisini hızlı yenileyemiyor? Sınırına gelene kadar adam hasar almıyor, hasar. Big Mom bunu bildiği için seninle şuan uğraşamam diyor. Luffy'nin iyileşmesinin de bir sınırı vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık