Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E. Oda yüzlerce sağlam, kaliteli hikaye varken en akla gelmeyeni, gelse de bu kadar absürt saçma olamaz denileni neden çiziyor biliyor musunuz?

Teori ve öngörüler tutmasın diye. Aksi halde özgünlüğünü kaybeder, tahmin edilebilir bir serii haline gelir.
 
luffy yeni güç alinca sınırını sonraki arc'larda görüyoruz. Şuan yonkou gücünde tam degil ama yakın. Muhtemelen elbaf ya da sonrasindaki bi BB vs'sinde görücez onlari geçince yani herkesten güçlü oldugu an onun/uyanış'in sınırıdır.

Gerçi bellide olmaz. Nihai olarak elbaf'tan sonra hükümet vs. luffy'ler bekleniyor. Orada bu gücünde ötesine geçebilir.
Yok daha neler, Luffy uyanış öncesinde zaten Yonkou seviyeye yakın bir seviyeydi. Şimdi Yonkou seviye üstü oldu bariz 942. Bölümde ve öncesinde her şeyiyle mücadele ediyor ve Kaido ile başa baş dövüşüyordu. Haki'si Kaido'nun ki kadar yoktur ama onun karşısında da ezilmedi.
 
Bu seri insanı harbi şaşırtıyor daha kötüsü olamaz derken kaidonun alev nefesini geri yansıttı.
İyide bu alev temelli bir saldırı , lastik olmak farketmez ki eriyip delmesi lazım kayayı.
Onu bende pek anlamadım.Muhtemelen Luffy,lastiğin birşeyi geri teptirme özelliğini kullanıyor.Bunu şöyle açıklayayım:Trambolinin üstünde zıplarken trambolin önce biraz çöker sonrada gerilerek seni havaya zıplatır.

Ancak lastiğin erimemesi de bana öyle geliyor ki ya Luffy'nin şu anki uyanışındaki lastik çok dayanıklı veya bu lastik ateş saldırıları,delici aletlerle yapılan saldırılar,yıldırım saldırıları veya magma saldırıları gibi lastiğe zarar verebilecek saldırılardan bile etkilenmeyerek her türlü saldırıları geri yansıtıyor.

Büyük bir ihtimal Luffy'nin şuan ki uyanışta kullandığı lastik daha önce saldırılardan kullandığı lastikten çok daha dayanıklı.
Toon Force dediğimiz şey bu işte, gerçekliği değiştiriyor. Bu sebepten Toon Force'a yakın bir güç demiştim, lastik ile alevi geri yansıtamaz. Zaten Kaido'nun tepkilerine bakarsanız, gözlerinin öne fırlamaları, kafasında yıldız dönmesi vesaire, Luffy'nin gücü Kaido'yu bile direk etkiliyor, ve Kaido bile Looney Tunes karakteri gibi oluyor.

Bu sebepten uyanış ile gücü çok daha ''özgürleşiyor'' ve bilimsel olarak açıklanamayacak şeyler yapabiliyor bir bakıma, Gorosei de bunu söyledi. Gücü sadece hayal kurabilme yeteneği ile sınırlı, dünyanın en absürt ve saçma gücü diyor.

Mitolojik Zoan'ların ortak özelliklerine bakarsanız, bilimsel olarak ve mantıken açıklanamayacak şeyler yapabilmeleri bir bakıma:

- Marco'nun alevi yakmıyor, kendi organlarını yeniliyor, ve hatta başkalarını bile iyileştirebiliyor.
- Orochi'nin kafası birden fazla kez kesiliyor, hatta aynı anda bütün kafaları kesiliyor, yine hayata geri dönüyor.
- Kaido alev bulutu kullanarak adayı havaya kaldırıyor, alev bulutu ile havada uçabiliyor.

Gibi gibi, mitolojik zoanların ortak özelliği saçma yeteneklere sahip olmaları.
 
Bu adamın zerre zeka sıkıntısı yok sadece fantezi arıyor ya üşeniyor ya saplantılı bir karakteri var. Beni en çok sinir eden şey de bu zaten. Daha iyisini yapabilecekken yapmıyor oluşu
Bu en kolayı, şu hikayeyi yazmak için farklı bir motivasyon gerekiyor. Bi insan nasıl olur da kendi mangasına, kendi yarattığı karakterlere bunu yapar diyorum ama sadece öylece diyorum. Aptal ya da gerizekalı olduğundan değil, farklı bir kafa ile düşünüyor bu adam ve kesinlikle sağlıklı bir bakış açısı değil.
Biliyorum. Sadece kızgınım şu arlar kendisine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık