Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Luffy

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 242 85.8%
  • Sevmem

    Kullanılan: 40 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    282
Oda Luffy'inin meyvesi hakkında lastiği seviyorum, sıradan meyveyle kazanacak gibi laflar ederse millet tabii tepki gösterecek.

Böyle bir konuşma yapmadıysa Oda lütfen söyle, yanlış biliyorsam mesajımı silerim.
Yok söylemiş böyle bir cümle kurmuş malesef, ya bunu daha sonra editörleri ile konuşup değiştirdi, ya da en başından beri aklında böyle bir şey vardı ama SBS'de böyle bir şey saçmalayarak meyve hakkında beklentiye girecek olan fanları ters köşe yapmış.

Bana nedense bu meyveyi en başından beri düşündüğünü düşünüyorum. Tek sıkıntı bunu söylemleriyle Paramecia tipi ve zayıf bir meyveymiş gibi röportajlar vermesi. Mesela Oda şöyle bir şey deseydi herhalde kimse eleştirmezdi. Oda'ya meyvenin ne tür meyve olduğunu sorduklarında "tahmin edin bakalım acaba hangi tip şeytan meyvesi?" ya da "zamanı geldiğinde göreceksiniz." deseydi ve meyvenin zayıf değilde ileride Luffy'nin meyvesinin gerçek gücünü göreceksiniz deseydi herhalde kimse bu konudan şikayet etmezdi.
 
Tepkiler doğru değil. Çünkü adamın dedesi ve babası belli. Şu anda yapılan eleştiriler çok yersiz. Luffy meyve olmadan da efsane olurdu ama şimdi olmazdı otuzunda olurdu, kırkında olurdu ama olurdu. Meyvesi olmadığı için daha fazla emek ve daha fazla çalışmayla Luffy yine efsane olurdu. Bak Koby'nin geldiği durum ortada, bak Zoro'nun geldiği durum ortada. Luffy yine efsane olurdu. Zoro ve Koby bile bu kadar geliştiyse Luffy hayli hayli bunlardan fazla gelişim yine gösterirdi.

Meyvesi efsane diye eleştirilmesi çok bana makul gelmiyor. Meyve güçleri olmadan da bu seride efsane olan isimler var. Roger, Garp ve Rayleigh mesela.

Haki'si meyvesinden gelmiyor sonuçta Luffy'nin çok sağlam Haki'si var.
Tamam da reyiz… eğer meyvesi olmasaydı Luffy şu an ölmüştü…:ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık