Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir bahsediyorsun ki sanarsın Luffy 3. sınıf bir denizci erinin kurşununu sektiriyor. Ejderha alevi 2 cm yaklaşıncaya kadar gibi ona bakıyor sonra yeri kaldırıyor. Dalga geçiyor bariz şekilde.Burda bahsedilen büyük ihtimalle vücudunu ve çevresini dilediği şekle sokabiliyor olması.
Hayal gücü sınırıdır diyor. Hayal gücünün sınırı yok. Ben örneği veriyorum mesela Luffy gökten meteor düştüğünü hayal edecek ve o olacak. Böyle bir şeyde olması lazım o zaman. Çevreyi etkileme zaten Dof ve Katakuri'de gördüğmüz şey. O yüzden yeri lastiğe çevirmesi ve atağı sektirmesi olabilecek bir şey. Kolunun uzaması, boyutu artırması bunlar oldu şu ana kadar. Bunlar zaten beklenen şeylerdi.
 
Yumrukları öyle zaten. Adı da gatling gun. :confused:
Onu da hayal ederek gerçek bir gatling gun gücüne çevirmiş olabilir yumruklarım tüfek gibi diyordu seri başında.Seri başında zayıftı baya o tüfek kuvvetine douriki olarak ulaşamamıştı belki de.Tüfek diyip geçme önemli kuvvet çünkü Lucci arkasında 5 tane topun izi kalmış diye övülüyordu.
 
Odanın bu meyve işini Joy Boyu ortaya attığından beri düşündüğünü tahmin ediyorum. İlk başladığında böyle değil de daha basit tasarlamış olması benim için çok sıkıntı değil, zaten 5 yıllık bir seri olarak tasarlandı gibi birşeyler vardı.
Luffynin karakteri sahte mi konusunda ise Luffy meyveyi daha çocukken yedi ve meyveyle birlikte büyüdü. Meyvenin Luffynin karakterini etkilemesi gayet doğal ve bu karakter meyveden bağımsız Luffynin genlerine işlemiştir artık. Yani bu saatten sonra Luffy den meyveyi çıkarsan da Luffy aynı bizim sevdiğimiz Luffy olarak kalmaya devam eder.
5 li çetenin durumunun açıklanmaya ihtiyacı var. 1 tane lastik meyvesi gösterse paramecia bence kurtarır durumu. Yani bu kadar meyve var da neden lastik meyvesi yapılmış olmasın.

Bölümü de kendi içerisinde gayet beğendim. 2-3 senedir öylesine bakıp geçiyordum nedense bu bölüm beni heyecanlandırdı tekrar. Hatta skypie bölümlerini indirdim tekrardan okuyacağım.
 
Arkadaşlar hükümete laf ediyorsunuz ama sonuç olarak hükümet başarılı oldu ve luffy öldü. Ajan araya girmese luffy sıyrılabilirdi. Hükümet yıllar önce de öldürse joyboy uyanacaktı. Hükümete laf etmenin manası yok. Sonuçta öldürttü. Daha önce de lucci öldürür dediler öldüremedi. Top atışına tuttular going mery geldi. Aokiji kendisi bıraktı kaldı ki joyboydan belli ki haberi yok. Sengoku yumruk attı şişince şaşırdı. Onun da akainunun da haberi yok. Akainu aslında öldürdü law kurtardı. Magellanın da haberi yok. Aslında öldürdü ama travesti kurtardı. Savaşta aokiji öldürecekti Marco kurtardı. Mihawk test etti kaderin mi kılıcım mı dedi en son araya insanlar girdi. Demek ki kader ve şans luffyden yana dedik. Peki herhangi bir yerde luffy ölse ne olacaktı? Joy boy uyanacaktı. Uyanmadı. Belki de uyanamazdı. Joyboyun meyvesinin kendi iradesi var. 800 yıl uyuyacağım. 800 yıl sonra kullanıcım ölürse uyanacağım yazmış olabilir one piece. Roger da bu nasıl bir masal deyip gülmüş olabilir. 800 yıl bu yıl doldu. Luffy de öldü. Meyve de uyanayım dedi. Diriltti luffyi.
Altını çizdiğim kısma kesinlikle katılıyorum. İmzamı atarım.
 
Onu da hayal ederek gerçek bir gatling gun gücüne çevirmiş olabilir yumruklarım tüfek gibi diyordu seri başında.Seri başında zayıftı baya o tüfek kuvvetine douriki olarak ulaşamamıştı belki de.Tüfek diyip geçme önemli kuvvet çünkü Lucci arkasında 5 tane topun izi kalmış diye övülüyordu.
Hayal işi Goroseinin dediği bir laf çok da anlam yüklemeyin. İstediği şekle giriyor işte, mevzu budur.

Bu arada Oda sbs cevaplarken böyle oluyordur :(
 
Anlamıyorsun.Adamın yediği meyve lastik değil ki uyandırıp çevresini lastik yapsın.Uyanış dediğin öyle olur.Yerin lastik yada benzeri birşey gibi olduğunu hayal etti uyanmış meyvenin etkisiyle yapabileceğini hissetti ve tutup çekti öylece yaptı.Olay bu.Zemin falan her taraf lastiğe dönmedi yani uyanışla.O zemin alevi ışını geri sektiremez zaten lastik nasıl onları sektirsin.
Ben anlıyorum dediğini ama dediğin gibiyse bahsettiğim tarzda örnekler görmemiz gerekir diyorum.
 
Hayal gücüyle sınırlı diyor sınırı o zaten.Yoktan var edebildiğini hayal edemiyorsa olmaz ama makarnanın yılana dönüştüğünü hayal etme tarzı olası şeyler olabilir.
Sınırı hayal gücü olan bir meyve için hiçbir sıkıntı yoktur. Adam o an nasıl hayal ettiyse onu yapar.

Sizin şu anki durum şu:

Bir gün Bektaşiye, "Neden namaz kılmıyorsun?" diye sormuşlar. Bektaşi de "Kur'an'da namaza yaklaşmayın ayeti var" cevabını vermiş. Soranlar, "Ama o ayetin başında içkiliyken namaza yaklaşmayın ifadesi var" deyince, Bektaşi, "Ben hafız değilim" cevabını vermiş.

Siz de ortada uyanışın nerede olduğunu belli eden ifade varken, orayı görmezden geliyorsunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık