Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayal ettiği şey değil o. Dof ile Katakuri de alanı ipe , mochiye çeviriyor kalkan olarak kullanabiliyordu. Onlardan gördüğünü yaptı. Yeri lastiğe çevirdi ve savunma yaptı.
Anlamıyorsun.Adamın yediği meyve lastik değil ki uyandırıp çevresini lastik yapsın.Uyanış dediğin öyle olur.Yerin lastik yada benzeri birşey gibi olduğunu hayal etti uyanmış meyvenin etkisiyle yapabileceğini hissetti ve tutup çekti öylece yaptı.Olay bu.Zemin falan her taraf lastiğe dönmedi yani uyanışla.O zemin alevi ışını geri sektiremez zaten lastik nasıl onları sektirsin.
 
Saldırı sektirme klasik hareketlerinden biri. Bunu ona örnek olarak görmüyorum. Ama dediğim gibi bir şey olması lazım lastikle alakası olmayan. Mesela Kaido'nun atağını sırf istediği için küçük bir esintiye rüzgara çevirsin. Ya da balyozunu çicek yapsın felan. Her istediğini yapabiliyorsa bunlar olması lazım benim bakış açıma göre.
Öyle bir bahsediyorsun ki sanarsın Luffy 3. sınıf bir denizci erinin kurşununu sektiriyor. Ejderha alevi 2 cm yaklaşıncaya kadar gibi ona bakıyor sonra yeri kaldırıyor. Dalga geçiyor bariz şekilde.Burda bahsedilen büyük ihtimalle vücudunu ve çevresini dilediği şekle sokabiliyor olması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık