Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasında yıldızlar da uçuyor, çünkü bunlar çizgi film efekti. O yüzden Toon Force diyoruz. En son panelde Kaido'nun Luffy'den özür dilediği kısma bakarsan hiçbir şeyinin olmadığını görebilirsin.
Toon Force'u güç olarak söylüyordunuz ama eğer güç ise etkisi olması lazım değil mi?
 
Toon Force'u güç olarak söylüyordunuz ama eğer güç ise etkisi olması lazım değil mi?
Biz bunlara bakarak "Toon Force vardır" diyoruz, genelde Luffy fanları "yoktur" diyor. Toon Force genelde karşısındakine ciddi şekilde zarar vermeyen bir güç. Tek kıstası komik olması. Bence kısıtlı da olsa Toon Force var, ileriki bölümlerde göreceğiz bunu.
 
Daha önce düşünmediği için bu arc içinde böyle işledi. Bazı şeyleri anlık düşünüyor bence. Senaryoda boşluk olur, yok mantıksızlık olur falan umrunda değil adamın. Adam açıklama gereği bile duymuyor bazı şeyler için. Okuyucusuna değer vermiyor ki hiç.

Uyanış diye bir şey sokuyor seriye ama Bm'nin Kaido'nun, Marco - King gibi adamların meyvelerini niye uyandıramadığına açıklık bile getiremiyor. Uyanış unsurunu bile detaylı açıklamadı okuyucuya.
Saçmalık diyorum ya. 1000 bölümlük lastiğin temelini 30 küsür bölüm önce kafana esen bir şeyle değiştiriyorsun.

Bu tarz tembel yazarlıklar OPde yeni değil. Blueno'ya karşıyken yavaş kalıp dokunamayan, Lucci'ye karşı güçsüz kalıp tek darbeyle şehir dışına fırlatılan Luffy tek gecede G2 ve G3 modlarını açıp ağız burun dövmüştü bunları.

Yine Dressrosa'da Doflamingo'ya karşı güçsüz kalınca birden bire G4 çıkmıştı. Güya eğitim yaparken öğrenmiş ama ne hikmetse öncesinde bahsi bile geçmiyor. Noah düşerken ve balık adam adası yok olmanın eşiğindeyken bile G4e dair en ufak bir ipucu verilmiyor. Birdenbire yaptım oldu şeklinde açıyor.

Böyle daha çok örnek bulurum ben OP bu tarz şeylerle dolu. Tembel yazarlık dediğim gibi.
Oralarda, mesela G2 için, Luffy'nin yaratıcılığı diyorduk. Rakiplerinin Soru tekniğini kendine uyarlaması diyorduk. Oturuyordu. Noah kısmına katılıyorum ama deniz içinde savaş olsun G4'ün zaman sınırı olsun. O zamana bakınca şimdi ki kadar büyük senaryo boşluklarına sebebiyet vermiyordu. G4'ü bile 2 yıl içinde öğrendim demesi Gorosei'nin Enies Lobby'de gomu gomu noo... diye bağıran çocuğa rağmen 800 yıldır "Bulamadık ya kaçtı bizden" demesinden daha sağlam bir işleyiş.
 
E Teach'in durumu da kadercilik zaten. Adam bir meyve istiyor. Onun denize açılıyor. Ve o meyve bilmem kaç küsur sonra adamın bulunduğu gemiye vs geliyor.:bilmem:
Değil. Teach,Ace gibi hiçbir bağlantısı olmadan havadan kendi başına denizlere açılıp Mera Mera gibi meyveyi kapmadı. Yami-Yami büyük ihtimal en yüksek sirkülasyonun olduğu meyve olabilir. Bunu yiyen adamın ben zaten Logia'yım diyererek mermiye kafa atma ihtimali yüksek. Haliyle meyve sürekli olarak piyasaya düşer. Bunun içinde etki alanı en geniş korsan tayfasına katıldı ve arka planda bekledi. Biri bu meyveyi bulsa veya kullansa mutlaka haberi olacaktı ve gidip mıhlayacaktı. Baya baya emek verdi meyve için yani kadercilik yok ortada.
 
Bu bölüme hakaret serbest olması lazım.luffy şifre yazmış sanki bana, ne yaparsan yap kazanamayacağın biriyle mücadele etmenin anlamı yok.

@Alpamis luffy kendi ağzıyla kaybettim dedi, kabul ediyor musun?
Kaybetti dedik zaten. Luffy bahane arayan bir adam değil. Ama Kaido da bu şekilde kazanmayı yedirememiş. Onu da siz kabul edin ne anlama geldiğini.
 
Değil. Teach,Ace gibi hiçbir bağlantısı olmadan havadan kendi başına denizlere açılıp Mera Mera gibi meyveyi kapmadı. Yami-Yami büyük ihtimal en yüksek sirkülasyonun olduğu meyve olabilir. Bunu yiyen adamın ben zaten Logia'yım diyererek mermiye kafa atma ihtimali yüksek. Haliyle meyve sürekli olarak piyasaya düşer. Bunun içinde etki alanı en geniş korsan tayfasına katıldı ve arka planda bekledi. Biri bu meyveyi bulsa veya kullansa mutlaka haberi olacaktı ve yiyemeden gidip mıhlayacaktı. Baya baya emek verdi meyve için yani kadercilik yok ortada.
O kadar emek verdi kaç yıl aradı taradı ama bulamadı. En sonunda arkadaşı buldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık