Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy meyve yüzünden mi joyboy oldu şimdi? Her zaman söylerdik Luffy nin meyvesi güçsüz olduğu halde meyvesini yaratıcı bir şekilde kullanıp güçlü oluyor diye. Ama artık o da gitti. Ayrıca bölüm gerçekten çizgi film sahnesi gibi. Bakalım meyve uyanışının etkisi ne olacak.
 
Orochi'nin 3. ve son kez ölüşü ardından Hiyori'nin şafak gelecek Kozuki'ler sözünü tutar demesi bölümün en iyi kısmı olmuş bence. Sadece Kanjuro'nun olayını pek kavrayamadım mantık aramayıp sahneye bakınca hoş duruyor.
 
Ortaya oy verdim. Bir anda bu kadar güç sahibi olmak normal mi? Çizimler One Piece mangasına mı ait? Tamam mangayı bitirmek istiyorsun da abartma yani. Onun dışında beklediğimiz bir uyanış vardı zaten. İlla meyvenin özel meyve olmasına mı gerek vardı? Çizimleri değiştirmenin anlamı var mıydı? Saçma sapan işler. Ama yine de orta.
 
Saçmalığın daniskası olduğu için olabilir mi acaba? :)

1- Meyvenin kendi kendine uyanması,
2- Meyvenin ölüyü diriltmesi,
3- Luffynin ölü haldeyken uyanışla hakisinin ve enerjisinin fulllenmesi,
4- 25 yıllik meyvenin aslında o meyve olmadiğinin ortaya çıkması
5- Meyvenin kendi iradesiyle saklambaç oynaması, istedigine kendini yedirmesi,
6- E. Oda meyveye paramecia derken, Luffy ben zoan değilim derken zoan çıkması
7- Luffy 3 yıldır her deliğe girerken ve Gomu meyvesi yediğini sağır sultan biliyorken Goruseinin 800 yıldır yakalayamıyoruz bizden kaçıyor demesi
8- Goruseinin önceki bölümlerde meyve uyanmadan uyandı demesi
9- Luffynin yeteneğinin Toon Force çıkması

Yani daha da çıkar işe giderken ilk aklıma gelenler bunlar. 500 sayfalık spo konusuna baştan baksak doldururuz listeyi. :)
Hepsine eywallah da
Arkadaş bu adam, kutsal ejder yumruklayıp impel down gitti , bu aptallar meyve bizden kaçtı diyor.
 
Anladığım kadarıyla Luffy'nin habire güldüğü şey kalbi, iyide bunun kalbi niye öyle davul gibi atıyor kardeşim böyle ilah özelliği mi olur 😂

Herneyse, Luffy önceden de gülerdi ama ciddi durumda gelmezdi. Luffy'nin gülerken yüzünden belli olan özgüven ve içtenlik vardı, bu yeni eleman gülerken sinsi sinsi gülüyor hiç sevimli gelmiyor insana aksine irrite edici bir yüz ifadesi var.

Güç meselesine gelince, belliki dövüş devam edecek. Ben umuyorum ki Kaido da uyanış benzeri bir şeyler yaşayıp karşılık verecek. Kaido'nun gene karşılık vermesi ve Luffy'nin hala kolay kolay yenememesi meyvenin gücüne dair olan önyargıyı kıracaktır, şuan sanki her istediğini yapıp herkese tek atıyormuş gibi bir hava oluştu gorosei yüzünden.

Bölüm oylamasında "kötü"ye bastım, çünkü kötü. Bu karakter Luffy'e benzemiyor, lufynin bütün formları kendine benziyordu ama bu garip bir tipleme olmuş. Luffy'nin yüz ifadesini bile almış elinden Oda, ısınamadım.
 
Bak ben bunu tamamen unutmuşum. Who's-Who ilk karşılaşmada Luffy'yi tanımıyormuş gibi davranıyor. Aslında görür görmez saldırması gerekiyordu nefretinden dolayı. Tepki sıfır. Kesin buna da "Oda sonra yazacağı hikayeyi belli etmemek için bilerek böyle yapmıştır" derler.

O bölümde who's whonun benim de öldürmek istediğim biri var dediği drake miydi
 
Orochi'nin 3. ve son kez ölüşü ardından Hiyori'nin şafak gelecek Kozuki'ler sözünü tutar demesi bölümün en iyi kısmı olmuş bence. Sadece Kanjuro'nun olayını pek kavrayamadım mantık aramayıp sahneye bakınca hoş duruyor.
Umarım Orochi tekrar dirilmez. Wano'da bıktığım tek kısım bu olmuştur. Yeter bığtığ yaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık