Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kalsa bu şekilde bir değişikliğe gitmesini istemezdim. Dereyi geçerken at değiştirmenin anlamı yok çünkü. Ama feryat figan etmenin de bir yararı yok. Özellikle Tüm Kek'teki Big Mom sahnelerinden sonra ben de çok hayal kırıklığına uğramıştım ama alıştım artık bu tarz durumlara. O yüzden artık önümüze ne koyarsa onu kabul ediyorum. Belki seri sonunun bu meyve değişimi ile bağlantısı var beklentisi ile devam ediyorum yoluma kısaca ben.
Feryat figan ettiğimiz yok, eleştiriyoruz sadece. Aynı eleştiriyi bu değişikliği istemeyenlerden de görmek isterdim. Ancak sizden gördüğüm yorumlar "Mis gibi bölüm olmuş, neyini beğenmediniz?" tarzındaydı. Siz Luffy severler olarak bunu eleştirin ki, ortaya daha iyi tartışmalar çıksın. Her şeyi kabullenmenin bizi gerçekte soktuğu durum da herkesin malumu zaten. Neyse, uzatmaya gerek yok.
 
Tamamen hayal kırıklığı. Adam hikayeyi kendi kendine baltaladı. Kafasına göre güç verip hikayeyi de ona göre uydurmuş. 5li nin yaptığı açıklama da çok uyduruk.

Bu saatten sonra seri ciddiye alınmaz. Ne olursa olsun şaşırmam bundan sonra
 
Meyveye büyük anlamlar yükleyeceğim diye bir çuval inciri berbat etti adam.

Ben mesela g4 ve kral haki ile birlikte yenilmesine tamamdım. 1037. bölümde g4 açmadan o kadar güzel performans göstermişti ki g4 ile yenilir diye düşündüm. G4 süresini 2-3 bölüme yayar falan diye aklıma geldi. Doyurucu bir vs bekledim aynı Lucci dövüşü gibi. Bir taraf baskın gelmeyecek şekilde.
O da olurdu tabi. Kral hakinin önemi vurgulanmış olurdu. Ama illa ki uyanış yaptıracaksa Kid ve Law gibi yapsa da olurdu. Meyve değişikliği ve hikayeyi baştan yazacak şeylere gerek yoktu.
 
Sanki toon force değil de luffynin bakış açısı çizgi film gibi değil mi? Yani lastiğin uyanışında olabilecek özelliklerden başka kullanmamış gibi. Dövüşün devamına da bakmak lazım da
 
E Teach'in durumu da kadercilik zaten. Adam bir meyve istiyor. Onun denize açılıyor. Ve o meyve bilmem kaç küsur sonra adamın bulunduğu gemiye vs geliyor.:bilmem:
Meyveyi Tacth yiyecekti, Teach onu öldürdü. Gomu gomuyu kimse yememiş ya da denememiş(bildiğimiz kadarıyla) . Ta ki Luffy tesadüfen tadına bakana kadar.

Ha yami yaminin o gemiye gelmesi evet kaderciliktir.

Bu kadar rastlantı 800 yıldır olacak olan bir kehanet gibi duruyor.

Karanlık ve aydınlığın savaşı. Belki de Tanrı vs şeytanın zamanında karşılaşmışlığı gibi.
 
Biraz önce olanları hatırlaması da, yeni halini sorgulaması da, direkt olarak Kiado'ya yürümesi de bence Luffy'nin orada olduğunu gösteriyor.


Benim her şeye rağmen hala bir umudum var. Belli ki Oda büyük bir plot twist yapmak istedi ve bu dönüşüm seri için de bir dönüm noktası oldu. Mesela Toriyama Goku'nun Super Saiyan'ına kuyruk açıklaması getirip bir şekilde kotarmıştı. Oda da acı tatlı 1000 bölüm çizmiş bir yazar. Sırf heyecan kasayım diye bu işi böyle geçiştirme ihtimalini düşünmek istemiyorum açıkçası. O yüzden bekleyeceğim. Tatmin etmezse armuta karpuz demem elbet.
Arabasta'da "Uçma yeteneği veren sadece beş tane Şeytan Meyvesi var" denilmişti, şimdi uçamayan Şeytan Meyvesi kullanıcısı yok gibi bir şey. Bence siz Oda'yı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Oda'nın kurgusundaki saçmalıkların seri ilerledikçe ne kadar saçmaladığını açıkça görebildik, Wano bunun zirvesi oldu. Kin'emon'a dram kastırıp, öldü gibi gösteriyor, sonrasında Kin'emon "Beni Punk Hazard'da iyi birleştirmemişler, ondan ölmedim" diyerek tekrardan ortaya çıkıyor. Bu bile giderek kötüleşen yazarlığın ve fan servisin açık bir göstergesidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık