Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D Aklımdaki zoan böyle değildi. Lastikten hala pek farkı yok.

Ama hatırlarsan Deli Keşiş Urogue'nin kas kütlesini artırması olayından bahsetmiştik. Luffy şimdi kas kütlesini istediği gibi artırabiliyor gibi duruyor. Lastik ile de bunu yapabilirdi. Meyvenin bence getirdiği ek özelliği hala görmedik. Ateş de kullanacak gibi geliyor bana.
Ula bari farklı bir element olsaymış. Ace'in çakmak ateşiyle o kadar dalga geçtikten sonra geldi Luffy'yi buldu şu lanet şey. :ehe:
 
İyi de sırf adı değişti diye mi bu? Zaten benzer bir uyanış bekleniyorsa bunun Luffy'e katkısı ne? İsim değişmesi demek ki hikayede daha önemli bir yere sahip. Nika ile bağlantı kurmak için yapmış ki Nika ta Skype'dan gördüğmüz bir efsane. Luffy en az 10 senedir meyveyi kullanıyor son 2 yılında ise son seviyede kullanıyor. Kaç kere bunun dezavantajına girdi. Hak etmedi mi yani bu uyanışı? Diğer taraftan uyanışların nasıl gerçekleştiği de bilinmiyor. Ya zaten meyveler kendileri uyanıyorsa? Doflamingo da güçleri uyanır gibisinden konuşuyordu.
Skypeia'da öyle bir şey yok. Oranın halkı yılana güneş tanrısı diyor. Nika dediğin varlık daha 18 bölüm önce ortaya çıktı. Ve evet, 1043 bölüm boyunca Paramecia olan bir meyvenin aslında Mitolojik Zoan diye bana yutturulması bir okur olarak benim zoruma gidiyor. Yaptığın şu yorumda bile benim Luffy'nin böyle bir güç artışı elde etmesini hak etmediğini düşündüğümü ima etmişsin. Benim hiçbir yorumumda bununla ilgili bir şey bulamazsın. Ben senaryo boşluğunu eleştiriyorum, sen fan olduğun için aslında bir şey demediğim halde Luffy'yi savunuyorsun. Önce yazılanları düzgünce oku lütfen.
 
Bu durumda ancak seri dışı verdiği bilgilerin serinin güncel durumuna göre verdiği ya da buna özel bir istisna yaptım şeklinde açıklama yapması gerekir odanın ha öyle bir açıklama yapmazsa da her türlü sizin dediğinize gelir verdiği hiç bir bilgiye güvenilmez.
Öyle bir açıklama yapmayacağını hepimiz biliyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık