Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuç olarak Oda'nın bilgisi olmadan yazılmış bir yazı değildi.
Databook'lar güvenilmez ya ODA'nın elinden çıktı falan deniliyor da traş satış pazarlaması gibi bir şey. Filmler gibi düşün ODA onaylı falan filan Luffy g4 açmadan Zephyr'i falan dövüyor Shiki'yi indiriyor gibi gibi. Gerçi şu an hiçbir şeyine güvenilmez diyorum ya Databooklar,Filmler falan güvenilir kaynaklar değildi.
 
Bence monster point chopperın uyanışı seride ilk uyandıran chopper diye düşünüyorum. Resmi bir bilgi elimizde yok ama o formunda aşırı güçlü ve dayanıklı oluyor chopper bmye dayanıyor, queenden kan alıyor hakisiz.
 
Dün aldatan kız arkadaşımdan ayrılıp bu sabah mutlu uyandım. Günlerdir yeriyorum, sövüyorum ama bugün op'e biraz daha pozitif yaklaşacağım çünkü öyle ya da böyle bizi aldatmaz.

Şimdi meyve mevzusuna, havadan güçlenmeye, alakasız çizim tarzına falan birkaç gündür bozuk atıyorum, hatta küsmüştüm seriye. Şimdi bölümü okuyunca farkettim ki Oda da uzun bir süre önce seriye küsmüş ve hiçbirimiz bunu farkedememiş, sürekli Oda'nın üstüne gitmişiz. Oda öyle ciddili, havalı, savaşlı şeyler çizmeyi sevmiyor, o yüzden hevesini kaybediyor. Bu bölümle birlikte seriyi kendi istediği noktaya çektiğini hissediyorum. Yazar mutluysa ben de mutlu olurum okurken.
 
Kid de benzer soruyu sormuş. Hey Trafalgar güçlerin uyanmış mı diye...


Kullanıcı bilinçli uyandırıyor gibi bir şey yok zaten. Tüm uyanış örneklerinde benzer ifade kullanılmış.
 
Hayır bir de şöyle bir şey var en basitinden bu meyve çok önemli değil mi? Aranıyor posteri çıkar meyvenin tipini cart her şeyini yaz 5 milyar da ödül koy 800 yılda değil 1 günde bulunurdu. En basitinden Joyboy ölünce dünya çapında bütün denizci birliklerine haber yolla didik didik arasınlar ki onlar bulmadan korsanlar bile getirir. Yok herhangi bir çocuk yemiş cart curt geçicen onu. O kadar ünlü olan bir şeyi çocuk olsa bile anlar gider anne babasına gösterir yemeden.
 
Oda'nin çok abartacagini sanmiyorum kaido yenilicek dogru ama ezik yerine de koymayacaktir. Güzel vs. olur. Oda 1 bölüme bitirmezse uyanış'in versiyonlarini görebiliriz ama en fazla 2 bölüme biter vs.
 
Gomu meyvesi uyanışı olsa olsa böyle olur. Kolları sınırsız uzatma şekilsiz büyümeler ve etrafını lastiğe çevirme. Ne gerek vardı nika muhabbetine anlam veremedim. saçma sapan gülmeler saçma sapan çizimler Kaido gibi birini bile madara ettin. bu kadar zorlama senaryo yazdın bari meyve uyanışı gomu gomuyla aynı olmasaydı.
Paneller gelmeden yine eyvallah dedimde çizimlere bakınca iyice soğudum
Ne alaka zorlama senaryo, adam kafasında bir hikaye var, sonucu ve ilerleyişi belli olan. Önceden verdiği kapak hikayelerinde benzer çizimler varmış. Uyanış dışında farlı bir güç gelmesi gerekliydi Kaido ve daha sonraki rakipleri için(BB, Amiraller(Luffy Akainuyu başkasına bırakmayacaktır), Groseiler, IM) Nika(günaş tanrısı yada özgürlük savaşçısı) model meyve ortaya çıkıyor + antik silahların kullanılmasıyla ilgili de olabileceğini düşünüyorum (meyve isminde tanrı geçtiği söylenmiş ve silah isimleride tanrı isimlerinden oluşuyor).
Bir sürü uyunış açmış karakter gördük ne pok yediler Allah aşkına yeterli geldi mi, bir tek Law ve Kid Bigmomı devirdi diye gösterildi ama bence asıl saçma olan bu kısımdı, Bigmomdan doğru düzgün Ultiye vurdugu gibi kral hakili bir saldırı bile görmedik.
Luffy herzaman eğlenceli bir karakterdi şimdi daha da eğlenceli olacak sanırım, bunun neresi seni ve birçok kişiyi rahatsız ediyor anlamadım. Daha doğru düzgün gördüğümüzde birşey yok zaten.
 
10 seneidr öff Luffy Zoan yese paramecia'dan çok daha iyi olurdu diyip duruyordun, mutlu musun?
:D Aklımdaki zoan böyle değildi. Lastikten hala pek farkı yok.

Ama hatırlarsan Deli Keşiş Urogue'nin kas kütlesini artırması olayından bahsetmiştik. Luffy şimdi kas kütlesini istediği gibi artırabiliyor gibi duruyor. Lastik ile de bunu yapabilirdi. Meyvenin bence getirdiği ek özelliği hala görmedik. Ateş de kullanacak gibi geliyor bana.

Onun dışında şeklini beğenmedim.
 
Belki de 5000 kişi falan banladim öyle sonra obito çıktı. Bu japonlar giriş gelişme güzel ama sonuçta bağlama kısmı sıkıntılı.
.

One piece Bleach ve Naruto faciasindan sonra tutunacak dalimdi, nika ve joyboy dediler dedim ahanda geliyor yapma oda gözünü sevim yapma, waifular sana kurban olsun etme ne olur ama dinlemedi sonuç al sana geçmişten atıf nika nika.


Sen bir meme oldun birader. Burada bile hala muhabbetini çeviriyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 94)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık