Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve uyanışının en büyük zayıflığı bence Luffy'nin bedenini tam olarak kontrol edememesi olacak.Yani Luffy bir karşılaşmanın tam ortasında hem gülebilecek hem de ağlayabilecek.Ulan bu Luffy,Kaido'nun neyi varsa ona göz dikmiş durumda.

  • Kaido'nun kaç yıllık yapay şeytan meyvelerini üretmeyi engelledi.Ve Kaido'nun gelir kalemlerinin önemli bir kısmını yok etti.
  • Adam belki de Kaido'dan daha güçlü bir zoan meyvesine sahip oldu,
  • Üstüne yetmedi Kaido'yu yenerek bire birde Kaido kesin yener lafını literatürden kaldıracak,
  • Kaido'nun karşılaşmalardaki bir gülüp bir ağlayan tavrını bundan sonra Luffy yapacak,
  • Kaido'nun 20 yıllık saltanatına son verecek,

Var mı unuttuğum başka birşey?
 
O da sanırım kelimelerle oynamış. İnka - Nika olmuş. Kayıp yüzyılda ki hükümdarlık inka imparatorluğu olabilir. Buraya bağlayabilir.

İnka mitolojisi
Ayrıca İnka imparatorluğunda kahraman olarak anılan ve İnti'nin oğu olarak söz edilen bir kral var bu da gelecekte ki Luffy'in KK olduması ve dünyayı kurtaracak kahraman olması gerektiğini göteriyor.

Ek bilgi: İnkalar Güney amerikada brezilya yakınlarında peru - şili çevresinde yaşamız bir kabile MÖ 1200'lü yıllarda var olmuş daha sonrasında ispanyollar tarafından büyük zararlar görmüştür.
 
Son düzenleme:
Hepimiz Lütfü'nün seçilmiş kişi olduğunu biliyorduk yalnız böyle zart gelmesi sorun oldu. Ben Lütfü'yü hep DC deki plastik adama benzetirim. Uyanış olduğunda da onun gibi olur diye düşünürdüm. Onun da böyle sapşal komik hareketleri var.Baby 5 gibi vücudunu istediği şekle sokar diye. Bunu böyle yapsaydı sorun olmazdi zaten. Meyveyi önce böyle deyip sonra kandırdııım aslında buydu demesi, hele birde Goroseilerin bunu bilipte öyle bakmaları saçma oldu. Artık sadece söylemesini bekliyorum Oda'nın , Shanks bu meyveyi bilerek yedirdi Luffy'ye.
 
Nika meyvesini , roger veya ondan daha önceki efsanevi korsanlardan biri daha önce yemediyse one piece ve oda'nın prestiji hiç olmadığı kadar düşecek. bir şekilde bu meyvenin kendi peygamberini seçtiğini yedirebilirsin ama luffy'nin karakterini koruması için bir şeyler yapmak zorundadır.
 
Biz bölümü beğenmeyen kişiler olarak derdimizi tam anlatamadık, o yüzden Luffy düşmanı olarak görülüyoruz.

Ben kendi adıma Luffy güçlü olsun isterim, ama bu gücü kendi emeği ile elde etsin, sihirli dokunuşlar olmadan başarsın isterim. Zoro, Enma'yı alınca da benzer şeyler söylemiştim. Bizim tayfada tanınan tek kişi Robin'di, o şekilde de kalmalıydı. Nereden geldiği belli olmayan bir grup genç dünya tarihini değiştiriyor ayarı bir hikaye okurduk.

Luffy'nin meyvesi değişmeden şunları yapsa itiraz eden sayısı bu kadar çok olmazdı. Az buçuk herkes böyle bir uyanış bekliyordu zaten. Fakat her bir özelliği Paramecia olan bir meyve zart diye Mitolojik Zoan oluyor ve siz de bunu normal karşılıyorsunuz. Ben de buna şaşırıyorum. Şu olayın hiçbir altyapısı yok bildiğin, tamamen yaptım oldu mantığı var.
Luffy sevenlerden bile isyan edenler varken bölüme yapılan eleştirileri Luffy düşmanlığına yormak çok saçma zaten. En azından çoğunluk için diyeyim.

Yalnız Wano gibi baştan sona yaptım oldu mantığında ilerleyen leş bir arcın sonlarında hala insanların olumsuz gördükleri şeylere tepki gösterebilmesine şaşırdım ben de. Hala mı şerbetlenmediniz ey ahali? Bu beyaz donlu pirinççi ırgatlar diyarı hala nasıl şok edebiliyor sizleri? :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 124)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık