Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu vakte kadar Luffy et yiyip anında iyileşiyordu zaten, kimse bunu tuhaf da bulmuyordu. Süt içince dişi fan geri çıkıyor. Önceki mesajda da yazdım. Biz bunları Lastik Meyvesi'nin uyanışı olarak görsek, normal karşılardık zaten. Asıl sorun meyvenin konseptinin tamamen değiştirilmiş olması. Üstelik bu bir Zoan, Luffy'nin dönüşüm yapmadan kullanamıyor olması gerekirdi.
Ben de herhalde bilgiler geldiğinden beri benzer şeyleri dedim. Ama işte millet hala senaryo üzerinden değil karakterin kendisi üzerinden savunmak istiyor bu durumu. Bana bile Luffy karşıtı diyen çıkacak böyle giderse :D

Bir de ben çizimleri de sevdim ya! Hakikaten hoşuma gitti. Ama bu meyve olayında böyle bir abeslik beklemediğim için rahat rahat keyiflenemedim. Meyve adı muhabbeti çıktığından beri öyle bir saçmalık olmaz, meyve lastiktir ama farklı bir ismi de vardır diye tutturmuştum üstelik.
 
Son düzenleme:
Akainu Toon Force yeteneğine anti olabilir mi? Luffy Toon Force formundayken magma ile duş bile alabilir Saitama gibi.




Kaldı ki Saitama Toon Force bile kullanıyor denemez, sadece aşırı güçlü.

Manganın şu geldiği yere bakarsak:
-King'in alevleri magma gibi zaten
-Zoro magma gibi alevleri kesiyor
-Sanji normal ateşin üstü olan İfrit Jambe ile mavi ateş kullanıp magma ile aşık atabilir.

Akainu şuan Luffy ile kapışması yerine Zoro, Sanji veya Sabo ile kapışması daha mantıklı gözüküyor.

1000.bölüme özel paralel 1.bölüm açılışı yapmışlar adamlar Akainu'yu bile koymamışlar.



En üst seviye Ejderhalar, Nikalar için Magma çok basit bir yetenek kalıyor. Jinbe falan tek elle blokladı zaten, Ace'in sadece eli yandı ağır hasar yoktu sırtını dönene kadar, Luffy beşinci vites Toon Force ile magma çorbası falan yapar onu.

Tek çare beşinci vites gücünü kullanmadan önce engellemek veya Toon Force savunmasını aşabilmek onu da BB karanlık iptali ile yapabilir.


Gönderini yeni gördüm. Saitama yı görünce acaba Oda One Punch Man e mi özendi dedim. Orada Saitaka günün sonunda kendi evreninin iç dinamiklerinden ayrı gibi takılıyor vuruyor geçiyor alışverişe gidiyor kafasi bir dünya, diğer kahramanlar işinde gücünde sistemli falan. Luffy - Saitama, Zoro - Genos gibi oldu
Oda özendi mi acaba?
"Keşke bundanım olsa"
 
Yıllarca iyi yazar taklidi yapabilecek kadar zeki olup bu kadar kötü yazarlığı saklayabilmesi takdir edilesi yine de :(
Bence zekasından sıkıntı yok. Çok takıntılı olduğunu düşünüyorum. Yapmak istediği saçma da olsa takıntısından dolayı yapıyor. Kötü adamlar zayıf görünmesin takıntısı yüzünden önce Luffy'i zor durumlara düşürüyor. Sonra da düzeltmek için saçma senaryolar yazmak zorunda kalıyor.
 
Luffy sevenlerden bile isyan edenler varken bölüme yapılan eleştirileri Luffy düşmanlığına yormak çok saçma zaten. En azından çoğunluk için diyeyim.

Yalnız Wano gibi baştan sona yaptım oldu mantığında ilerleyen leş bir arcın sonlarında hala insanların olumsuz gördükleri şeylere tepki gösterebilmesine şaşırdım ben de. Hala mı şerbetlenmediniz ey ahali? Bu beyaz donlu pirinççi ırgatlar diyarı hala nasıl şok edebiliyor sizleri? :ehe:
Enma daha önce görmediğimiz bir şeydi. Zoro'nun Fatihin Hakisi kullanmasını ona bağlayalım. Sanji'nin gen olayı zaten vardı, uyanmış oldu. Yeni güçleri saçma durmuyor en azından. Yahu Kin'emon'un ölmemesinin bile sebebi kendi çapında mantıklıydı, ama bu meyve değiştirme işi hiç olmadı.
 
luffy aynı güçleri, joyboy olayına hiç girmeden alsaydı, kimse itiraz etmezdi zaten.
herkes uyanış açmasını ve g5 formuna geçmesini bekliyordu. etrafını lastiğe çevirmek, lastiğin akışkan olması, tamamen dev olması, ateş, yıldırım vb. kullanması gibi çeşitli güç artışları zaten bekleniyordu. joyboy, 800 yıllık tarih, oden, wanoya tam bu zamanda gelmesi beklenen kişi, momonosuke'nin 20 yaş birden büyümesi, kaidonun oğlunun kendine oden diyen kız çıkması, imparatorları saçma saçma dövüştürmesi, eşleşmeleri saçma bir şekilde yapması gibi hikayedeki bir çok boşluk ve gereksiz detay olması iyice sıktı. retcon, hikayeye sonradan eklenen alakasız konular, sonuca bağlanmayan konular her zaman can sıkar olay bu.
 
Enma iyi Eyşanlık yaptı ama bir ara…:artiz:

Tamam da Luffy de ölümden döndü… kalktı gülüyor adam skskksks
Luffy zaten dövüşte yorgunken birden vücuduna haki basıp birden güçleniyor bu olan şey ilk defa değil ki bu burada da uyanış açıp gelmiş tekrardan ayaklanması benim için sorun değil buraları saçma görmem onca yaşanan şeyden sonra, burada sıkıntı meyvenin isminin değişmesi ve saçma tekniklerin ilerde gelme olasılığı çünkü Zoanların tek bir formu yok şu an Luffy tanrı gibi element üretse şaşırmam lastik olarak uyanış açsa ve şunları yapabiliyorum deseydi itiraz etmezdim.
 
Enma daha önce görmediğimiz bir şeydi. Zoro'nun Fatihin Hakisi kullanmasını ona bağlayalım. Sanji'nin gen olayı zaten vardı, uyanmış oldu. Yeni güçleri saçma durmuyor en azından. Yahu Kin'emon'un ölmemesinin bile sebebi kendi çapında mantıklıydı, ama bu meyve değiştirme işi hiç olmadı.
Luffy'i yakalayamayacak diye kızıyor. :flaugh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 152)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık