Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace bile WB nin lafını dinlemeyerek Kaido dan intikam almaya gitti ama yerinde yoktu tesadüf. Tamam Oden öldü ama Wano Kaido tarafından işgal edilmiş olmasını da bir kenara bırakalım.
Gemisine aldığı karısı ve çocukları için bile gitmemiştir ve gözümde bitmiştir.Adam kayırmıştır.Düşmanım dediği Roger ın çocuğu için 3 amirale bana mısın diyen adam bizzat kardeşim dediği Oden in intikamı için bile kılını kıpırdatmamıştır.

İnsan gemisine aldıüı Oden in hizmetkarı İzo dan utanır her baktığında ..Kaldi ki Kaidoyu yenmek zorunda değildi Wano dan kovsa da yeterliydi.Kaido dediği adam eskiden aynı gemideki tayfadan Miço olmasını ise hiç saymıyorum bile.

9 kından kalan Minkler neden gidip WB den yardım istemedi ve Wanoyu kaderine terk etti hiç sorgulamıyorum Oda ayrı bir sıvamaydı.

Oda yeterli bir sebep bulmayarak sıvamıştır son tahlilde ...
Ace, Wano'ya gittiğinde daha Beyazbıyık Korsanları'na katılmamıştı. Beyazbıyık Korsanları olanları Ace'ten öğreniyor.

Üstte de yazdım. Hoş olmasa bile mantıklı bir temeli var olayın. Yani senin hoşuna gitmese de, hikayede bir boşluk oluşturmuyor.
 
Hükumetin Luffy gibi birinin peşine amiral takması aşırı dikkat çekerdi bana göre. Bu durum başkalarının da dikkatini kesin çekerdi ve iş hükümet açısından daha çıkılmaz bi duruma gelebilirdi. Ayrıca bu billim kitabı değil One Piece her şeyde bi mantık olmak zorunda değil. Sonuçta fantastik bi seri okuyoruz.
 
Konu Wb'ye nasıl geldi bilmiyorum ama ölenle ölünmez mantığıyla Wano'ya gitmediği için helal olsun çok aklı başında tam bir aile babası. Ace şımarıklık yapmayıp lafını dinleseydi tayfanın başına bunlar gelmezdi. Aynen adam Kaido'dan korktu tüm denizci kuvvetleri + schibukailerden korkmadı
Oden'e biraz değer verse giderdi. İşleri oluruna bırakmış. Konu Ace olunca yanında onlarca kişiyi ölüme götürmeyi biliyor.
 
Ace yaşıyordu ve kurtarılabilir durumdaydı Oden öleli 10 yıl olmuş yonko adası basıp tayfasının yarısını kaybedip savaşı kazansa ne faydası olucak ?
Ace ölmemiş, Oden çoktan ölmüş. Ace'i kurtarmaya gidiyor sizin Oden için beklediğiniz şey ise intikam.
Çok değer verse ölmeden önce ziyaretine giderdi zaten. Olaylar bittikten sonra bence de çok bir anlamı kalmıyor. Senaryo gereği böyleydi deyip geçiyorum.
 
Robin'i bile yakalayamayan bir organizasyon sonuçta.
Robin'i yakalamak için en azından ajan yolluyorlar, ortamda Yonko indirilirken hala onun derdindeler, bunca zaman en tehlikeli güçlerden birinin peşine neden düşmemişler aynı Robin gibi?
Void Century'e sebep olacak biri varken uyuyup, hakkında 3-5 bilgi alacak biri için neden bir taraflarını terletiyorlar? Resmen çöp writing.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık