Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy aslında hito hito meyvesi yedirilmiş bi lastik. Dünya hükümeti tarafından yaklaşık 20 yıl önce bir şekilde ele geçirilen meyve Vegapunk’a teslim edilerek meyvenin yok edilmesi isteniyor. O dönemlerde henüz acemi olan Vegapunk karışımları yanlış ayarlıyor ve yok etmeye çalışırken meyve şeytanı kaçma iradesini öyle üst boyuta taşıyor ki bu zamana kadar hiç görülmemiş biçimde laboratuvarda bulunan alelade bir nesne olan lastiğe yediriyor kendini. Daha sonra lab’ı ele geçiren Dragon Luffy’yi bebek haliyle görüp evladım diye kakalıyor.
Vegapunk da bu olaya hayret edip nesnelere meyve yedirme challange ‘ına girişerek parayı ve şöhreti kırıyor.
 
Hiçbir fikrim yok. Doflamingo bile daha önceden uyanış açarak karşısına çıktı Luffy'nin. Ne hikmetse Luffy 5. kez yere düştüğü zaman açtı uyanışı ve daha önce hiç görmedik bunu yapabildiğini. Ortada büyük bir haksızlık var. Ana karakter ancak bu kadar kayırılabilirdi.
Doffy sama hazretleri, ağladım :artiz:
 
İchigo'yu bilmiyorum ama Luffy şimdiden Naruto kadar özellik kazandı.Serinin bitimine doğru yeni özellikleri de olacaktır ve Naruto'yu geçecektir bence.
Zirveye oynayacak potansiyeli olan karakterde Luffy'nin sahip olduğu her şey olur. Her şeyin sesini duyma hariç diyelim hadi. Meyvesinin uyanışı ekstrem bir güç çıktı onun dışında Roger, Wb, Garp'ın sahip olamayacağı bir güce sahip değil. Kaldı ki bu karakterlerden birinde deprem meyvesi vardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 108)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık