Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sade ve sadece Dünya Hükümetinin meyveyi çok uzun zamandan beri bildiği ismini değiştirdiği topuna girmese bir çok açık kapanırdı. Daha doğrusu üzerinde durmazdık. İlla alevli meyve gönderen yamuk tipler gibi bir alengir katacak adam mevzuya. :(
 
Ulan editörleri de hiç uyarmıyor herhalde
-Abi yapma abi toparlayamayız buradan abi totomuzu keserler çoluğum çocuğum var çöpetsuyu bırakıp geldim senin için abi Gorosei'yi hiç katmayalım bari abi
 
Dünya Hükümetini de gözümüzde küçülten bir hareket oldu bu. En güçlü organizasyonun itibarını zedeledi. Şu saatten sonra toparlaması zor.
 
Valla ister kabul et ister etme ihtiyarlar üstüne koymuş.Meyvenin adını bile değiştirmişler Marco'nun meyvesine bile bunu yapmıyorlar.Mistik zoanların zirvesinde zaten bu meyve.Asıl mesele Ope,Gura gura,Karanlık ile birlikte aralarındaki kıyaslama.
Spoilerdan anladığım bilinçli bir değişim yok. Diğer adıyla deniyor. Yani meyveyi kimse uyandıramadığı için zamanla lastik olarak bilinegelmiş.

Bana kalırsa o meyve Joy Boy'un olmasaydı bu haliyle hiçbir sorun yoktu. Hükümet 800 yıldur arıyor demek tüm kaynakları seferber ederek uğraşıyor anlamında değil. Hükümetin ajandasında vardır ama öncelikli bir sürü sorun vardır falan filan. Mesela sadece ona kalsa sıkıntı yoktu.

Ama Joy Boy'un meyvesi olması, işte asıl problem burada. Çünki bu durum Luffy'i birincil tehlikedeki adam yapıyor en başından beri.


Aslında var ya şu kehanet ne açıklansa rahatlayacağız. Çünkü bu tam olarak nedir kimler tarafından biliniyor falan açık etmeden doğrudüzgün yorum yapamıyoruz.
 
Who's Who'nun elinden çalınmadan öncesinde meyve neler yaşamış kim kullanmış bir bilgimiz yokken Dünya Hükümeti Luffy'i niye öldürmedi, yakalamadı savlarının cevabını da alamayız. Muhakkak Gomu Gomu ismiyle meyve neler yaşadı görmemiz gerekiyor.
 
Ne olsun istiyordunuz ki ? Luffy yenildi ölsün Kaido kıyım yapsın . Sonra şöyle devam etsin bir zamanlar bir korsan grubu vardı , hayalleri hepsi yok oldu THE END :hhh: Gayet güzel oldu şuan , anladığım kadarıyla Luffy herkesi güldürecek birisine dönüştü. Bu çizgi film efektleri gören kişileri güldürecektir ve en şiddetli kavga bile bir sahne gösterisine dönüşecek . Son adanın adı boşuna Laugh Tale değil :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 113)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık