Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden olayı tam bir facia. Oden, Roger Korsanları ile birlikte Toki'yi bırakmaya geldiğinde Oden ülkede bir sorun olduğunu anlıyor. Orada Roger "neler oluyor, bir bakalım" demiş olsa ve ülkeye girseler. Devamını sen düşün.
Peki dünyanın en güçlü adamının WB nin kardeşim dediği Oden in ölümünü duyunca Wano gitmemesi ve Kaido dan tırsmasını unutmayalım.Serinin en büyük sıvamasıydı.
 
Peki dünyanın en güçlü adamının WB nin kardeşim dediği Oden in ölümünü duyunca Wano gitmemesi ve Kaido dan tırsmasını unutmayalım.Serinin en büyük sıvamasıydı.
WB marinefordu basmış Wano ne ?

Muhtemelen haberi yoktu.

Sengoku bile sanki Odenin öldüğünden hala haberi yokmuş gibi konuşuyordu
 
Şimdi şeyi hatırladım.Kac bölüm boyunca kızıl kınlardan en garip olanını (çünkü hepsi garip) silüet olarak çizdi.Gercekten ismini bile hatırlamıyorum o kişinin.O kadar gereksiz benim için.Bunda bile ne kadar çok gizem yarattı.İbretlik...
 
Manipüle ettiyse bile Luffynin kendine has bir kişiliği olduğu için shanks onun doğru kişi olduğunu düşündüğü için manipüle ediyor. Shanksın rayleigh ile konuşmasında da zaten diyor çok şaşırdım diye.
Shanks'ın müdehale ettiği şeyler, gün geçtikçe artıyor ama. Bu kadarı da fazla olmaya başladı.
Luffy, Shanks'ın projesi gibi bir şey oldu artık. Meyvenin ruhu da müdahale etti diyorlar. Bu kadar olaydan sonra, Luffy'nin kendi hayatına ne kadar müdahale ettiği belli değil.
 
Valla şu an 1044 bölümlük geçmişi ile seri gözümde bitti.

Luffy bitti, yazarın yazdığı şeyler gözüme o kadar anlamsız geliyor ki.

Hito hito no mi model Nika. Bu serinin üstüne toprak attık.
 
Zirveye oynayacak potansiyeli olan karakterde Luffy'nin sahip olduğu her şey olur. Her şeyin sesini duyma hariç diyelim hadi. Meyvesinin uyanışı ekstrem bir güç çıktı onun dışında Roger, Wb, Garp'ın sahip olamayacağı bir güce sahip değil. Kaldı ki bu karakterlerden birinde deprem meyvesi vardı.
Luffy'nin bu adamların uzun yıllar sonucunda yaptığı şeyleri bu kadar kısa süre içinde yapması ,onların luffy'e kıyasla yeteneksiz olduklarını gösterir mi?Ya da şöyle mi oluyor acaba?Bir yerden sonra her şeyde sınırına geldiğin için ilerleyemiyorsun güç açısından?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 113)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık