Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığım kadarıyla uyanış Luffy'nin vücuduna söz geçirememesine neden oluyor.Yani Luffy bir sonraki bölümde istemsizce gülebilir veya ağlayabilir.Herhalde buda meyvenin en büyük zayıflığı olacak gibi.

İkinci olarak Luffy bedenini istediği gibi manipüle edebilir galiba.Yani isterse çok kaslı bir insana dönüşebilir,isterse de çok zayıf bir insana dönüşebilir ve hatta isterse Luffy çok küçük bir boyutta çok kaslı kolları olan bir bireye de dönüşebilir.Bunun bir sınırı yok bence.

Yani Luffy vücudunda ne isterse onu gerçekleştirebilir artık.

Hayırlı olsun Luffy için!
 
benim tek anlamadığım nika ve lastik ne alaka?
Yaptım oldu işte knk. Mistik zoan ama diğer mistiklerin aksine gerçekte var olmayan bir karakter. Oda oturmuş, meyvenin aıdnı mistik olarak değiştirmiş, istediği özellikleri eklemiş, kafasına göre bir tanrı tasarlamış ve sunmuş.

Sıkıntı bunu böyle yapması değil, bunu yaptım olduya getirerek yapması. 25 yıldır bu seriyi en tepe noktaya çıkaran, düşünen popüler hale getiren bu okuyucu kitlesine yaptığı şey nankörlük.

Bunu bile savunan insanları görünce anlıyorum ama oda'nın bu cesareti nerden aldığını.
 
tamam da anka diyince zaten bu kuşun özelliği bu.ama nika denilen şeyin lastikle ne bağlantısı var
Benim o konuda çok beklentim yok goroseiler bildigin düz hayal gücü meyvesi dedi meyveye nika'nın one piece içerisinde tam olarak nasıl bir mitolojik varlık olduğu açıklandığında bisiler anlamdırılabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 171)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık