Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çeviriyi tam olarak doğru bulmadım ama bu çeviride de vasat kelimesi geçmiyor. Nerede?
Forumun SBS konusundan.Bahsettiğim sbs bu değildi ama mevzu aynı.Luffy'nin meyvesi çok iyi değil.Oda ise lastik olduğu için saçmalama fırsatı verdiğini söylüyor.Dediğini yaptı ve saçmaladı.
 
Forumun SBS konusundan.Bahsettiğim sbs bu değildi ama mevzu aynı.Luffy'nin meyvesi çok iyi değil.Oda ise lastik olduğu için saçmalama fırsatı verdiğini söylüyor.Dediğini yaptı ve saçmaladı.
Bundan başka lastik meyvesiyle ilgili sadece bir SBS var, onda da penisinin uzadığını söylüyor.
 
Meyvesinin yapabildiklerini sasiranlar oldu. Özellikle Dof'ta başladı bu. Uyanışın ilk açıklandığı sıra idi bu.
Oradan Nika diye bir tanrıya dönüşeceğini mi çıkartacaktık? Luffy'nin meyvesi elbette gelişecekti uyanışla falan ama kimse değişip özel sınıf bir meyve olacağını düşünmüyordu.
 
Oda özellikle güç ile dolup tastım dedirtmiyor. Eğlence geldi bana diyor. Teach Gura Gura yediğinde güç ile doldum tastım diyordu. Oda yine zıtlığı çizmiş.
 
Her şey aşırı saçma ama Hiyori'nin sahnesini çok beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim. Beyni olan bir prenses rolü görmek mutlu etti. 800 yıl öncesinin tarihini öğrenince bu seriyi muhtemelen bırakacağım. Serinin başka ilgimi çeken yönü yok zaten.
 
Yılana dedi zaten, farklı kültürlerde farklı tasvirleri olabilir diyorum. Bu konseptin geçtiği tek kültür Shandia değil. Köleleri kurtaran Fisher Tiger da tayfasına Güneş Korsanları adını vermişti. Elbaf'ta güneşin gelişi kutlanıyor bayram olarak. Otohime özgürlüğü hep güneşle tasvir etti. Zou'dan beri Luffy için şafağı getirecek kişi deniyor. Güneş ile özgürlük bariz bir şekilde eşleştirilmiş yani. Luffy ile paralelliğini de o adaların içinde veriyor. Skypiea'da Enel'in despotluğundan kurtarıyor adayı, Balıkadam adasında esir alınan kralı kurtardı, ırka özgürlüğünü getireceğinin de kehânet ve Nuh ile işareti verildi, Mink kabilesi ve Wano'ya da şafağı getirecek şimdi Kaido ve Orochi'nin köleliğinden halkı kurtararak. Thriller Bark'ta bile Luffy kazandıktan sonra güneş açtı, orada gölgelerde yaşamaya mahkum bırakılanlara güneşin altında yaşama özgürlüğü sağladı. Seri boyunca Luffy ile Güneş arasında bir bağlantı vardı bence. Karasakal'ın karanlığına kontrast olacağını düşünürsek normal zaten. Ace'in de son saldırısı güneş şeklindeydi mesela Karasakal'a karşı ama kazanamadı. Beyazsakal, Ace'in iradesini taşıyanlar olacak dedi Luffy'i kastederek. Luffy, Karasakal'ı metaforal da olsa bu kontrast üzerinden yenerek Ace'in iradesini de gerçekleştirmiş olacak.
Senin burada yazdıkların ile "Skypeia'da kadın Sun God diyor, Oda bunun temelini ta o zaman atmış" demek arasında dağlar kadar fark var, farkında mısın? Ayrıca bu yazdıkların Nika'yı nasıl bir tanrısal konuma sokuyor, belli değil. Neden lastik benzeri güçlere sahip, o da belli değil. Nika'nın ne tür mitolojik bir varlık olduğu da belli değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 119)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık