Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karasakal denizciler onu alacağına ben alırım diyip yola çıkmıştı luffy meyvesi o kadar mitolojik bi meyve çıkıp o kadar önemli ise wanoya doğru gelme ihtimali oldukça yüksek değil mi?
 
2009 dan beri manga okurum, daha öncesinde de çizgiroman okurdum, net şekilde bugüne kadar karşılaştıģım en uyduruk hikaye.

25 yıllık lastik parameciasi 25. yıl mistik zoan çıkıyor.

En güvenilir kaynak olan dikdörtgen parantez içindeki E. Odanın dış ses açiklamasında Luffy yenildi diyor, Momo Law Kid Kaido sesi gitti Luffy öldü diyor. Ama Luffy ömründe tecrübe etmediği, düşünmediği, çalışmadığı Uyanış tekniğini yapıyor buna da G5 diyor.

Hadi öldü meyve tetiklendi desek yahu bu çocuğun enerjisinin 0 değil ekside olması lazım. Hakisi bitince 10 dk yatan Luffy ölüyor ve zımba gibi geri gelip Uyanış açıp kaidoyu dövmeye başlıyor.

Lawın Kidin uyanışı enerji çekerken Luffynin uyanışı enerji veriyor. Sun God Nikanın Sun God kısmını da güneş enerjisiyle çalısıyor diye kıvırsa yenir.

Sonra Goruseinin lafları evlere şenlik, başına nöbetçi diktikleri meyve için elimize geçmedi diyorlar. Meyve bizden kaçıyordu diyorlar. Bu şu demek Nika meyvesi meyve haliyle Bleachdeki Juha Bach gibi kaderi değiştiriyor. Kimin yiyeceğine kimin meyveyi götüreceğine karar veriyor.

Tam yaptım oldu bölümü. Yazık teori analiz kasanlara. :)
Bunları buluşunca konuşalım. Söylemek istediklerim forumu aşıyor.
 
Bu gidişle Sabo aynı meyveyle magma yakacak. Oda'nın sınırları yok detaylara çok takılma derim. Law ve Kid bu arc iş yapmaları gerektiği için bizimkiler gibi uçtu. Bizimkiler de ölmemeleri gerektiği için tarihte eşi benzeri olmamış şekilde uçuyor. Ace'i çizse bu arc direkt MF'den getirip çizse o da uçacaktı.
Eğer mevzuyu buraya kilitleyeceksek Dattem o zaman evrenin en potansiyelli ikinci adamı demek de afakinin afakisi bir yorum olur. Ölsün diye çizildi ve öldü. Bu arada bu arc çizildi zaten bir ara. Beyazbıyık Wanoya yardım etmesin diye dövüyordu ve o da baba hasretini gideriyordu böyle böyle.
 
O zamanlarda gönderme yapmış biz anlamadık. Luffy'nin meyveyi yemezden önceki kişiliğiyle meyveyi yedikten sonraki kişiliği bayağı değişiyor. Meyveyi yemezden önce atarlı biri ama meyveyi yedikten sonra sürekli sırıtan biri oluşu. Geçen bölüm sırıtmasında Nika yazıyordu. Gülmek anlamına geliyormuş. O zaman da anlayamadık. Bence bu seriyi bittiği zaman en baştan anlayarak okumak lazım.
30. SBS'de Oda'nın Luffy'nin meyvesi için Paramecia demesini nasıl açıklıyorsun?
 
Keşke böyle olmasaydida dayak yiye yiye 10 senede kk olsaydi
Ya sülale işi artık herkes de var artık birinin torunu birinin genleri falan ama şu meyvenin gerçekten basit kalmasını istiyordum gerçi bu hali komedi ama yok abi resmen işleniş senaryosu bile kötü.
Adam zaten korsanlığa 3-0 önde başlamış diğer kk olmak isteyen rakiplerine göre.Böyle olunca başarısına gölge düşüyor bence ki Lütfü'nün hiçbir galibiyeti etkilememiştir şahsen beni.

Keşke dümdüz vasıfsız bi eleman olup buralara gelseydi.
 
Ya biz daha dün bu adamı lastik olarak görüyorduk, uyanıştır G5'dir bir şeyler üretiyorduk her şey güzeldi, bir günde noldu ya kafayı yicem abi bir günde 20 yıl çöpe gitti.. Ne demek ya Luffy gerçekliği değiştirip istediği gibi dövüşüyor şimdi de çizgifilm boyutuna geçti..
ULAN BU SERİDE BÖYLE B*KTAN GÜÇ MÜ OLUR ODAAAA!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 126)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık